Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 164  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 17:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 394
Bydliště: Praha, ČR
RiMr píše:
Já mám na to osvětlení podsvícení od Bobolanda a netrpělivě čekám na návod :) a na to, jestli to půjde řídit Er9x :)


Mas to reseno pomoci LED diod a rozptylovaci vrstvy nebo celoplosnym EL panelem?
EDIT: Jo a podle info z WEBu by to v ER9X melo jit ovladat

_________________
T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 18:47 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Lubor píše:
RiMr píše:
Já mám na to osvětlení podsvícení od Bobolanda a netrpělivě čekám na návod :) a na to, jestli to půjde řídit Er9x :)


Mas to reseno pomoci LED diod a rozptylovaci vrstvy nebo celoplosnym EL panelem?
EDIT: Jo a podle info z WEBu by to v ER9X melo jit ovladat


No já vím že to jde ovládat, Er9x mám už docela prolezlé :) ale otázka je KAM a JAK to připojit, aby to šlo ovládat pomocí FW...

Podsvícení je z (PSP) Playstationu Portable.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 20:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
RiMr píše:
No já vím že to jde ovládat, Er9x mám už docela prolezlé :) ale otázka je KAM a JAK to připojit, aby to šlo ovládat pomocí FW...

Podsvícení je z (PSP) Playstationu Portable.

Boboland o tom psal v diskusi viz odkaz a tam k tomu dal i odkaz na návod. Ten odkaz na návod je sice už neplatný, ale podle toho co tam zmiňuje to stejně neměl udělané pro SW ovládání, ale natvrdo přes vypínač.

Citace:
...napajanie priamo z baterie - za vypinacom a zapinanie pakovym spinacom. nechcel som software ovladanie aby bolo na mne kedy to pojde a kedy nie = jednoducho prepnem a hotovo...


Nějaké zapojení podsvícení pro ER9X popisuje s_mack v diskusi viz odkaz, ale myslím, že to je pouze k tomu podsvícení co se prodává pro T9X na plošňáku s integrovaným programátorem za $40. Možná ta SW podpora pro podsvícení LCD v ER9X počítá s nějakou elektronikou, která je na tom prodávaném kitu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 21:46 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Děkuju za info Drondys!
Napíšu autorovi Er9x, už jsem kontaktoval, jestli mi dá nějaké info.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 21:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 394
Bydliště: Praha, ČR
RiMr píše:
Lubor píše:
RiMr píše:
Já mám na to osvětlení podsvícení od Bobolanda a netrpělivě čekám na návod :) a na to, jestli to půjde řídit Er9x :)


Mas to reseno pomoci LED diod a rozptylovaci vrstvy nebo celoplosnym EL panelem?
EDIT: Jo a podle info z WEBu by to v ER9X melo jit ovladat


No já vím že to jde ovládat, Er9x mám už docela prolezlé :) ale otázka je KAM a JAK to připojit, aby to šlo ovládat pomocí FW...

Podsvícení je z (PSP) Playstationu Portable.


... mno tady je jeden navod i s videem, ale mam podezreni ze to bude chodit natvrdo s napajenim a neresil vypinani

_________________
T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 22:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 923
Bydliště: SK
nenapadlo nekoho prelozit FW do CZ/SK? niekdo povie ze naco ale predsa nie kazdy vie vsetko po anglicky :)

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 22:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 394
Bydliště: Praha, ČR
MarkAurel píše:
nenapadlo nekoho prelozit FW do CZ/SK? niekdo povie ze naco ale predsa nie kazdy vie vsetko po anglicky :)


... napadlo. Koukal jsem do zdrojaku - ma to vlastni fonty. Musela by se predefinovat (resp. dodefinovat) znakova sada a otazka je zda tam nebude nejake omezeni - tak dalece jsem nezkoumal.

Pokud omezeni bude, tak se spokojit s tim, ze by to bylo bez diakritiky. Pak uz to chce jen drobnost: najit vsechna klicova slova, prelozit k nim stejne dlouhe ekvivalenty (protoze v layoutu se pocita s kazdym znakem), zkompilovat a nahrat. Je to hodne pracne.

pozn. zni to mozna jednoduse, ale prijde mi jednodussi se naucit trochu anglicky, coz clovek upotrebi daleko casteji i jinde.

_________________
T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.02.2011 22:37 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
No já nevím, zeptej se lidí co mají rádia s češtinou, jestli ji používají... :)
Stejně jsou tam většinou zkratky. A zkratce FLPS, AIRBRK a DR porozumí každý, ale VZTKLP, VZDBRZ a DV? :wink:

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.02.2011 9:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
Drondys píše:
........................... Ten odkaz na návod je sice už neplatný, ale podle toho co tam zmiňuje to stejně neměl udělané pro SW ovládání, ale natvrdo přes vypínač............................


uz som to obnovit - sorry

-------------------------
idem teraz urobit dalsie a podrobne to nafotim - video sa mi nechce robit
bude to dufam aj s upravou pre er9x - automaticke ovladanie z fw.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.02.2011 9:48 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2010
Příspěvky: 29
Bydliště: Banska Bystrica
Softwerovo ovladany Backlight je riadeny portom PB7 -
#define PORTA_LCD_DAT PORTA
#define OUT_B_LIGHT 7

Je to vyvod c. 17 na procesore.
Kvoli zatazitelnosti vyvodu sa tam pouziva na spinanie FET - napr. BS170.
Poslal so to Rimrovi, nech to uverejni.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.02.2011 13:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
takze hotovo - svieti to ok. ubral som ale trochu jas :) a odber je teraz len 8mA pri 10V. vykonovo /jas/ postacuje az az. automatika funguje pekne.

poslem Rimrovi fotos a videos a uvidime co s tym urobi :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.02.2011 14:45 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Posílej posílej, střižna čeká... :D :D

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.02.2011 14:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.5.2006
Příspěvky: 8966
Bydliště: Bratislava dnv SK
Napájate podsvietenie zo stabilizovaných 5V alebo rovno z baterky?

Na HC sa niekto čudoval že keď na klasickom prepínači pripne na 5V EL podsvietenie (menič), tak sa mu vysielač resetne. (samozrejme že sa resetne, keď na vstupe EL meniča bol vybitý kondík).
Otázka je aj koľko znesie integrovaný 5V tepelnej straty, napr pri 12,6V plne nabitých 3s.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.02.2011 15:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
A rozmýšľal už niekto nad SD kartou? Aby sa dalo flashovať priamo - bez nutnosti pripojenia k PC :wink:

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.02.2011 15:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
to coro: priamo, ako som uz pisal a robil - po uprave to znasa 8-17V takze je to ok. original v psp je vyssie napatie.

to lakotamm: priamo sa to neda. radioclone riesi len zalohu modelov na sd

to Rimr: uz to tlacim na server, poslem ti link na mail


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 164  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz