Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Schema USB interface
PříspěvekNapsal: čtv 25.06.2009 20:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 15.7.2007
Příspěvky: 197
Bydliště: Lanskroun
Nemate nekdo schema na USB interface (propojeni PC s vysilacem), idealne bez PICu. Diky

_________________
http://picasaweb.google.com/chladektomas
http://www.youtube.com/chladektomas


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 25.06.2009 23:22 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 6663
Bydliště: Moravský kras
Mikroprocesoru se nevyhnes v zadnem pripade. Kabel na dealextreme stoji nejakych necelych 8 USD i s postovnym, stoji to za to bastlit?

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 26.06.2009 8:01 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 15.7.2007
Příspěvky: 197
Bydliště: Lanskroun
kde?

_________________
http://picasaweb.google.com/chladektomas
http://www.youtube.com/chladektomas


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 26.06.2009 8:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2008
Příspěvky: 1662
Bydliště: Lanškroun
tome kdyztak napis na icq ja ti to objednam,radek lepka to chtěl objednat taky...já si ho budu asi taky objednávat-minule jsem si objeadnal to k reflexu i s CDčkem,to šlape v poho
jinak link je tady http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11996 poštovný není žádný :wink:

_________________
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 02.07.2009 11:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.6.2009
Příspěvky: 121
Bydliště: Brno
Je tu prosim nekdo z Brna nebo okoli kdo by me objednal tento kabel /nemam paypal/. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11996 Diik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 08.07.2009 15:16 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2009
Příspěvky: 28
Bydliště: Slovensko
skus jack-jack 3.5mm cez PP JOY

_________________
Spektrum DX5e 2,4GHz, setovka 40Mhz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 08.07.2009 16:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2007
Příspěvky: 544
Bydliště: Český Újezd
Obrázky: 17
Mě tenhle kabel včera přišel http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11996 mám futabu FC-18 s PP joy mi funguje přes jacky 3,5 do zvukovky, ale s tím USB interfejsem se mi kanály pořád nějak mihotaj a klepou, že je to nepoužitelný, stejně tak v RF.Asi zkusím PPM signál trochu ztlumit přes odpor.Vám s dx6i to jede asi bez problémů co?Jo a ta rudá LEDka uvnitř toho interfejsu má furt blikat, nebo po spojení s vysílačem zůstane svítit?

_________________
TX:FlySky + FrSky DJT, fw:Open9 frsky mod, voice
letadla, coptery, heli, loďka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 08.07.2009 22:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.4.2008
Příspěvky: 476
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Bildo1919 píše:
skus jack-jack 3.5mm cez PP JOY


tak tohle sem skousel a hodiny laboroval a rozchodil snad jenom jednou.
Nevim třeba dělam neco spatne ale proste to chodit nechce.

_________________
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.07.2009 11:48 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2009
Příspěvky: 28
Bydliště: Slovensko
Hali píše:
Bildo1919 píše:
skus jack-jack 3.5mm cez PP JOY


tak tohle sem skousel a hodiny laboroval a rozchodil snad jenom jednou.
Nevim třeba dělam neco spatne ale proste to chodit nechce.



ja som to skusal podla navodu z anglickej stranky s DX5e...vyskovka, smerovka v pohode,, plyn nesel vubec..a nemohol som to poriadne zkalibrovat..TAKZE MYSLIM ZE JE ROZHODNE LEPSIE KUPIT KABEL NA TO URCENY, ALEBO OVLADAC, NA KTOROM MOZES SPOKOJNE DRAT POTENCIOMETRE :wink:

_________________
Spektrum DX5e 2,4GHz, setovka 40Mhz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.07.2009 22:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.4.2008
Příspěvky: 476
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Bildo1919 píše:
Hali píše:
Bildo1919 píše:
skus jack-jack 3.5mm cez PP JOY


tak tohle sem skousel a hodiny laboroval a rozchodil snad jenom jednou.
Nevim třeba dělam neco spatne ale proste to chodit nechce.



ja som to skusal podla navodu z anglickej stranky s DX5e...vyskovka, smerovka v pohode,, plyn nesel vubec..a nemohol som to poriadne zkalibrovat..TAKZE MYSLIM ZE JE ROZHODNE LEPSIE KUPIT KABEL NA TO URCENY, ALEBO OVLADAC, NA KTOROM MOZES SPOKOJNE DRAT POTENCIOMETRE :wink:


Jo tak to naprosto souhlasim radsi USB prevodnik nebo pimo usb ovladac (ovladac do game portu nema smysl kupovat)

_________________
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schema USB interface
PříspěvekNapsal: sob 22.10.2011 22:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.10.2011
Příspěvky: 1
Ahoj
Mám tu starej simulátor na gameport...da se to předělat na usb??
Dík za radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schema USB interface
PříspěvekNapsal: sob 22.10.2011 22:46 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 6663
Bydliště: Moravský kras
Obávám se, že by náklady na takovou úpravu několikanásobně překročily cenu podobného verglu s USB rozhraním. Nestojí to za to.

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schema USB interface
PříspěvekNapsal: ned 23.10.2011 18:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.4.2008
Příspěvky: 476
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
a co takhle redukci?
http://www.itlevne.cz/zbozi/gembird-redukce-usb-gameport-db15f/detail.aspx?p=z:278424

Ale jak moc to bude funkcni to netuším

_________________
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schema USB interface
PříspěvekNapsal: ned 01.01.2012 2:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 19.8.2007
Příspěvky: 8609
Sice uz to je stare vlakno, ale ciste nahodou sem na nej narazil a podarilo se mi neco najit - http://coolcircuit.com/project/usb_ppm/ ... rface.html

Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Schema USB interface
PříspěvekNapsal: čtv 14.01.2016 21:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.10.2012
Příspěvky: 14
Neměl by tu někdo nějaký aktuální odkaz kabelu na propojení Spektrum dx6i s pc díky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz