Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Regulátor - problém
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2006 14:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2006
Příspěvky: 223
Bydliště: Nemšová
Jednosmerný regulátor som postavil podla návodu z http://www.pelomodels.kvalitne.cz/index ... lator.html , akurát som miesto dvoch BUZ 11 použil jeden BUZ12. Regulátor perfektne ide s motorom MIG 280 racing ale s MIG 400 6V stále vydáva neprerušovaný ton aj po rozbehu, pri odbere 7A motor vypne. použitý acupak LiIon dvojčlánok 1100mA. Nevie niekto poradiť v čom je chyba?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2006 15:58 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.7.2005
Příspěvky: 713
Bydliště: ČR
1. jak vis, ze tam tece 7A?
2. neni na ten S400 mekka baterie?
3. mas spravne nastaven delic pro vypnuti vystupu (pin4 MCU)?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2006 16:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2006
Příspěvky: 223
Bydliště: Nemšová
1.Merané do serie merákom FLUKE
2.Jety power LiIon 1100mA max. odber 11A
3.Na pine tri a mám nastavene 6,4V
Skúšal som aj NiMh 1050mA....to isté


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2006 16:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.7.2005
Příspěvky: 713
Bydliště: ČR
Kdyz ten merak do serie s napajecim aku "vyperes" pryc, deje se to same?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.08.2006 8:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2006
Příspěvky: 223
Bydliště: Nemšová
Ano, to iste. Keď nie je stiahnutá páka plynu pípa prerušovane, ak ju stiahneš štyri krát pípne a stíchne, všetko toto je OK. Ako náhle posuniem len trošku páku motor začne neprerušovane pískať ale výkon sa dá regulovať, nad 7A vypne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.08.2006 12:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.7.2005
Příspěvky: 713
Bydliště: ČR
Takze ten regulator ma jistou inteligenci. Zkusil bych si pohrat s tim pinem c.3, odpojit puvodni delic a naprimo pres 1k odpor proti + aku zapojit na tu trojku a zkusit ten zatezovy test. Jestli vse maka i na vetsi proud nez 7A, jedna se o chybne spocteny delic a ten je treba zvolit ponekud jiny. Q1 slouzi jako brzda, ten vylucuji, ze by pachal nejakou neplechu, ikdyz by taktez na zkousku slo odpojit R3 a provest test.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.08.2006 12:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2006
Příspěvky: 223
Bydliště: Nemšová
Brzdu tam nemám čiže ani Q1, skúsim sa pohrať s deličom a potom už asi len skusiť miesto toho jednoho BUZ12 dať dva BUZ11 ako je na schéme zapojenia. V softe asi problém nebude. Zatiaľ dík a oznámim čo som zistil.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz