Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 19:44 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano to jsme zkouseli a meli funkcni prototyp.
Vyuziti prijimace pro prenos povelu je snadne, BT v X7S umi krom toho i vysilani telemtrie do tabletu.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 19:46 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Mimochodem jze pouzit prijimax XM protoze lze nastavit prijem sbus dat z zaka do sachty, jedinym limitem je napajeni do 10V na prijimaci, takze nad 10V regulator

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 19:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 112
Bydliště: Dolní Kounice
RCStudio píše:
BT v X7S

BT v X7S již je? v popisu sem to neviděl. Do základního X7 by BT dodělat nešlo? Jak v menu donutit učitel/žák na BT?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 19:48 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
A dotaz znel do 9D dobastlit bezdrat ucitel/zak, z meho pohledu pridat modul do radia...

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 19:49 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
X7S ma BT ale v OpenTX nmei stale integrovan
X7 myslim ze by sel dodelat, musi se prověřit

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 19:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1779
Bydliště: Zavar, SK
No, keď som tiež hľadal, našiel som toto
https://alofthobbies.com/linker.html
čo je šikovné a bez bastlenia v rádiu. Dokonca mám doma dve nevyužité D4R II, škoda len, že to nemajú skladom :(
Jasné, že telemetria by bola plus, ale na základné naučenie pilotovania moc potrebná nie je...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 20:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 112
Bydliště: Dolní Kounice
RCStudio píše:
X7S ma BT ale v OpenTX nmei stale integrovan
X7 myslim ze by sel dodelat, musi se prověřit

Kluk je male a obyc X7 by zatim stacilo, pokud by do nej slo BT dodelat a OpenTX bude BT ucitel/zak podporovat, byla by to parada.
Jak je na tom s BT Horus X10 (verze s opentx)?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 20:01 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
X10 nema zatim OpenTX letuschopny, potrebuje testy

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 20:06 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
X7 a BT prověřím, nemuzu nic slybit

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 20:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1630
Bydliště: Nitra Slovensko
ddano007 píše:
No, keď som tiež hľadal, našiel som toto
https://alofthobbies.com/linker.html
čo je šikovné a bez bastlenia v rádiu. Dokonca mám doma dve nevyužité D4R II, škoda len, že to nemajú skladom :(
Jasné, že telemetria by bola plus, ale na základné naučenie pilotovania moc potrebná nie je...


Ja som vedel, že som to niekde videl :)

Aká telemetria? Vysielať bude Taranis s interným modulom XJT a ten telemetriu podporuje.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 20:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 112
Bydliště: Dolní Kounice
RCStudio píše:
X7 a BT prověřím, nemuzu nic slybit

jasan
dikec

kdyby BT v X7 neslo, tak bych koupil tu verzi S - co nadelame ;)

pak by mne asi cekal nove soft do stavajiciho taranise Ečka - do tehle vod sem se jeste nepoustel - stavajici verze mi zatim vyhovovala

a kdyz to nepujde s BT, tak bude fungovat drat


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 20:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1779
Bydliště: Zavar, SK
juraj.jurej píše:
Aká telemetria? Vysielať bude Taranis s interným modulom XJT a ten telemetriu podporuje.

Áno, ale žiak nebude mať telemetriu na svojom rádiu. Honza Urbánek vraví, že to origoš FrSky BT spojenie podporuje aj prenos telemetrie medzi rádiami...
Inak 78L05 už je objednaná, D4R II mám, asi to skúsim zbastliť... 8)

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 20:39 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ne rikla jsem telemtrii na tablet

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 20:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1630
Bydliště: Nitra Slovensko
ddano007 píše:
Áno, ale žiak nebude mať telemetriu na svojom rádiu. Honza Urbánek vraví, že to origoš FrSky BT spojenie podporuje aj prenos telemetrie medzi rádiami...
Inak 78L05 už je objednaná, D4R II mám, asi to skúsim zbastliť... 8)


Načo by bola žiakovi telemetria? (on nevisiela, všetko je nastavené u učiteľa) Prípadné prekrikovajúce sa alarmy? Nevidím v tom zmysel. Žiak sa má prvom rade sústrediť na ovládanie modelu a nie na telemetriu tú nech sleduje učiteľ keď chce.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 21:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 112
Bydliště: Dolní Kounice
To ja bych zase uvital, kdyby zak mohl ovladat nejen kniply, ale i nektere spinace, kde mame ruzne funkce.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], IAN, macil, Yahoo [Bot] a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz