Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 353 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Videa str.5)
PříspěvekNapsal: stř 15.08.2018 20:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.3.2014
Příspěvky: 400
Bydliště: Mukařov - Srbín (Říčany u Prahy)
Obrázky: 34
Prostě nevím, zkouším nahazovat dokola 2.1.9 s různými volbami ale vždy stejný. Prázdný LCD. Porsím, cokoliv Vás napadne....

EDIT: tak jsem asi skončil, zkusil jsem nahrát 2.0.20 ať můžu aspoň lítat a už mám prázdný LCD i tam. ZKusil jsem různý kombinace a mám jen podsvícenou krabičku s kniplama :(
Programátor hlásí, že nahrání proběhlo....

_________________
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Videa str.5)
PříspěvekNapsal: pát 17.08.2018 11:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.3.2014
Příspěvky: 400
Bydliště: Mukařov - Srbín (Říčany u Prahy)
Obrázky: 34
Prosím není tu někdo, kdo má funkční programátor, připojený ke kompu a vyzkoušený? Praha východ (od Pankráce až po Kostelec nad č.l.)
Zajel bych k němu a jen zkusit rychle nahrát opentx a zda se vysílačka neprobere. Mám podezření, že mám nějaký error v kompu nebo v programátoru. Zkouším různé ovladače...
nebo zda tu někdo nemá tento programátor a nepopíše vyzkoušený setting na w10

Vyřešeno, programátor byl funkční, bylo třeba externí 1MHz signál.

_________________
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..


Naposledy upravil toty dne pon 20.08.2018 10:30, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Videa str.5)
PříspěvekNapsal: pon 20.08.2018 10:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2006
Příspěvky: 258
Bydliště: Plzen
tomashr píše:

No vzhledem k tomu, že podpora 32bit se ubírá ze stále více Linuxů to do budoucna může být problém, ale když se podívám https://launchpad.net/~opentx-test/+arc ... /+packages , tak tam zatím i386 vidím? Nemám ale jak ověřit, sám sice OpenTX na Linuxu užívám, ale jen X64, 32 bit nemám.

Ona tam 32 bit verze je, ale stara:-(

_________________
Pletuchy
s Horusem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis)
PříspěvekNapsal: pon 20.08.2018 11:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 283
Bydliště: Kutná Hora
Grugh píše:
S prázdným displejem jsem měl také zkušenost (OpenTx 2.2.2 a Taranis Q X7S), ale nějak se to po chvíli pokusů (s vypínáním a zapínáním) a odpočinku vyřešilo samo. Raději jsem ho potom ještě jednou přeflashnul.
Být tebou zkusím verzi 2.1...


Nahrával jsem 2.2.2 (proč dáváš vlastně tak starý, 2.0.2?) a po nahrání to bylo ok. Když jsem upgradnul bootloader, tak jsem měl práznou obrazkovku. Flashnul jsem to znovu přímo z rádia a bylo to ok.

_________________
LionE, 5" Mefisto, 5" X210, 3" Anura, 2" Elf, Taranis T9, X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis)
PříspěvekNapsal: pon 20.08.2018 20:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.11.2013
Příspěvky: 573
Bydliště: Praha 10
Obrázky: 9
montykh píše:

Nahrával jsem 2.2.2 (proč dáváš vlastně tak starý, 2.0.2?) a po nahrání to bylo ok. Když jsem upgradnul bootloader, tak jsem měl práznou obrazkovku. Flashnul jsem to znovu přímo z rádia a bylo to ok.

Myslím, že 2.2 verze není kompatibilní s jeho vysílačkou Turnigy T9X. Takže mu zbývá 2.0 nebo 2.1.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Videa str.5)
PříspěvekNapsal: pon 03.09.2018 10:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.3.2014
Příspěvky: 400
Bydliště: Mukařov - Srbín (Říčany u Prahy)
Obrázky: 34
Ahoj, ještě jeden dotaz: Nahrál jsem pomocí Companion 2.1 fw do vysílačky verze 2.1.9. Ale když pomocí této verze nahrávám modely mám hlášky Your eeprom is from an old version of OpenTX, upgrading!
You should "save as" to keep the old file as a backup.

A když použiju companion 2.2 tam nemůžu nahrát FW 2.2+ (s 2.2 neni T9x kompatibilní), ale modely do radia jdou nahrát (musím při nahrání odškrtnou kontrolu kompatilibility FW). Jakou verzi tedy a jak používáte majitelé T9x ?

Děkuji

_________________
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Videa str.5)
PříspěvekNapsal: stř 07.11.2018 19:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1912
Bydliště: Nitra Slovensko
Chytrý bezpečnostní spínač plynu



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Videa str.5)
PříspěvekNapsal: sob 10.11.2018 16:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 829
Bydliště: Vysočina
juraj.jurej píše:
Chytrý bezpečnostní spínač plynu
Tenhle opravdu vtipnej fígl je popsán v manuálu OpenTx. Rád bych věděl kdo je autorem tohoto řešení, zaslouží pochvalu.
Funkce je dost jednoduchá, vyhodnocení se provádí ve smyčce. Do každého vyhodnocení podmínky vstupuje logická podmínka (jako parametr) se svoji naposled získanou (t.j. předchozí) hodnotou. Dál už je to snad jasný...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 353 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], pkotatko, vitaa a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz