Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1076 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018 22:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 102
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
. .a ještě zkusím daný spadlý RX skopulovat s nový vysílačem.... To mne napadlo díky vstřebávání Staropramenu Mustang, druhé to pivo u nás na hřišti od včerejška čepované. Nééni špatný . . .
L


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018 22:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9344
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Alespoň nějaká útěcha (to pivo). :D Jestli se to objevuje i na stole a v kombinaci jiných přijímačů, tak bych zkusil ten Tx otevřít a zkusit to vyvolat nějakým pomačkáním a zahýbáním dílů a kabelů v Tx, včetně antény. Pokud je to nahodilé, asi to bude problém. Držím palce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018 22:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 102
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
. . .ták Ď za psaný pokec . .
Dám vědět, až budu moudřejší.... Zkusím to dát přes Trivox po zjištění cenových relací na průzkum k Helmutům korejským, či kdo teď je chéf.
L


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: pát 11.05.2018 23:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9344
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Ještě mě napadla jedna věc. Jak máš nastavený FS? Po jakém času má zapnout a jak ho máš nastavený? U benzínu předpokládám jen stažení plynu a kormidla neutrál, nebo Halt. Za 3,5 vteřiny by měl po ztrátě signálu zareagovat a vysílač by měl taky nadávat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: sob 12.05.2018 7:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 102
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
. . . F/S motor stáhnout, serva HOLD, čas o,25sec.
Já už to přestávám řešit. Ano, éro něco provedlo, byl to fofr a z toho byla kolmice - odhaduji tak 2 vt. před dopadem.
V ten čas ovšem nešla data, zjistili jsme oba, a kanály jsou od času 273.OO do samoodpojení se v 277.37 od AKU v neutrálu.
Hezké slovo samoodpojení se :-)
V čase 271.86 začínají totál propady . . . Prostě jsem si poslední 4 vteřiny nehráb. Proto mi to vrtá hlavou. A při tej odhadovanej rychlosti řekněme 22-25 m/s na výpadek, ztrátu signálu průletem volejkou to nevýchází .. :-)
Nicméně díky za "konzultace" a přestávám s tím zde unavovat.
Ať se daří.
Bude-li odpo hezky, jsem připraven obnovit si morálku . . . .
L


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: sob 12.05.2018 13:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 102
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
A ještě slíbené foto propadů sig na stole, vzdál asi necelé 2m. Bez pohybu v trucovně, čučel jsem na monitor od PC a občas kouk na displej a vyfotil.
Mikrovlnka neběžela . . . :-) a ani wifi na noťasu . .
Vzletem v Let !!
L
Příloha:
GR  vf 22_57 a.jpg
GR vf 22_57 a.jpg [ 68.03 KiB | Zobrazeno 881 krát ]

Příloha:
GR vf 22_57 b.jpg
GR vf 22_57 b.jpg [ 66.82 KiB | Zobrazeno 881 krát ]

Příloha:
GR 22_58.jpg
GR 22_58.jpg [ 70.06 KiB | Zobrazeno 881 krát ]

Příloha:
GR 23_00.jpg
GR 23_00.jpg [ 65.54 KiB | Zobrazeno 881 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: stř 16.05.2018 7:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 102
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
SD karta z MZ18ky a přenos modelů do MZ24
Rada tuším od Janvy a odkaz na hexa editor od Larka
Funguje vše
Přiznám se, že nejdřív v rámci zaškolení jsem tam ta éra "předatloval" ručně, ale mezitím mi kolega upravil dva soubory dle rady Janvy a zjistil jsem, že to je funkční.
Tak Ď
Teď jen hledám, jak změnit jazyk. Od GR jsem stáhl Voice3 CZ.vdf přihrál na SDkartu k evropským jazykům a hledám nabídku . . nevidím.

L


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: NASTAVENI VYSILACKY GRAUPNER MZ 24
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 11:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 20.5.2018
Příspěvky: 2
Blog: Zobrazit blog (1)
DOBRY DEN
HLEDAM MODELARE KTERY MI POMUZE S NASTAVENIM VYSILACE GRAUPNER MZ 24 NA BATTERFLY K MODELU MANDARIN Z HAVIROVA NEBO OKOLI
DEKUJI


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NASTAVENI VYSILACKY GRAUPNER MZ 24
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 15:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1064
Bydliště: Praha 4
Jdi do příslušného vlákna pro MZ-24 a všichni Ti rádi poradí. Ale nejdřív si ho celý přečti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: pon 28.05.2018 11:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1064
Bydliště: Praha 4
koko píše:
Tak jsem v pytli. Chtěl jsem přejít na PRO. Objednal jsem si to u Němců, zaplatil a šel jsem z 1,056, nic jinýho ani stránky nenabízí. Ráno mi poslali kód, večer jsem to chtěl upgradovat dle jejich návodu, vše vypadalo OK, ale na konci se to seklo a je to v pr.... Svítí jen logo a to stále. Nejde to ani vypnout nebo zapnout. Na obnovu to nereaguje. Bargraf sice vesele frčí ale na konci to vyhodí hlášku fail. Zkoušel jsem to asi 50x, 1,053 i 1,055.


Pro úplnost píšu, že oprava přes Trivox a Německo dopadla OK. Vysílač se vrátil asi po 20 dnech v pořádku a s novým PRO softem. Platil jsem jen poštovné do Pardubic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: sob 06.10.2018 20:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6442
Bydliště: Písek, ČR
Prosím pomoc...
Obrátil se na mě kamarád, potřebuje nastavit na MZ-24 HOTT (dneska jsem měl poprvé tuto vysílačku v ruce, tak s ní vůbec neumím) pádlovou helikoptéru se spalovákem.
Je tam tento problém:

Nastavili jsme křivku plynu, při pohybu páky se po křivce pěkně pohybujeme, ale v servo monitoru jede plyn pouze ve spodní polovině. Jako by tam byla nějaká zarážka na horní polovinu. Koukám na křivku plynu, vidím tam THR.Limit +003%, to by mohlo být ono. Poraďte prosím, jak se toho THRLimitu zbavit? Díky!
Příloha:
Thr Limit.jpg
Thr Limit.jpg [ 185.7 KiB | Zobrazeno 303 krát ]

EDIT: Aha, už jsem na to přišel... Nesmí být přiřazen žádný ovládací prvek u kánálu č. 12. :? :roll:

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1076 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jarda19 a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz