Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2200 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 143, 144, 145, 146, 147
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 05.10.2017 16:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 192
Bydliště: Tišnov
radekV77 píše:
Jde nastavit hlasitost reproduktoru na potenciometr ? Případně jak?
Díky, :)


Systém-Hlasitost audia....tam si přiřadíš ovladač


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.10.2017 16:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2008
Příspěvky: 374
Bydliště: Kladno
honz74 píše:

Systém-Hlasitost audia....tam si přiřadíš ovladač


díky,už to jde. :)

_________________
http://radekv77.rajce.idnes.cz/
http://lmk-kladno.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.10.2017 22:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1193
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
speedved píše:
Na Esprit model na RCGroups uveřejnil ceny za přijímače se stabilizací assist.

Jeti Duplex EX R12 REX Assist EPC 2.4GHz Receiver w/Telemetry, Stabilization - $195.00
Jeti Duplex EX R10 REX Assist 2.4GHz Receiver w/Telemetry, Stabilization - $175.00
Jeti Duplex EX R7 REX Assist 2.4GHz Receiver w/Telemetry, Stabilization - $145.00

Due end of the October. The FCC certification already in the process.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 a podpis odstraním


Nevi nekdo kdy opravdu REX Assist vyjde ? Uvazuji Cortexu, ktery jsem videl minuly tydel litat a lita to fakt suprove. Netusi nekdo, zda se prijimace objevi i na modelhobby, pokud tam jeti bude mit stanek ?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.10.2017 23:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 447
hates píše:

Nevi nekdo kdy opravdu REX Assist vyjde ? Uvazuji Cortexu, ktery jsem videl minuly tydel litat a lita to fakt suprove. Netusi nekdo, zda se prijimace objevi i na modelhobby, pokud tam jeti bude mit stanek ?
Cortex je suprova stabilizace. Mel jsem dve a mam ted jedu. Pokud mas Jeti.tak vydrz na prijimace. Jsou to zbytecny kabely navic. Vysledna cena bude taky myslim hodne pro Jeti...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 06.10.2017 10:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1193
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Teď mě to moc netrapi. Stejně pomalu skončila sezóna. Nicméně na jaro jej chci poridit. Cena bude určitě pro jeti. Jen vortex stojí 7k a takto bych pouze vyměnil 12k přijímač za 12k přijímač s assistem a bez assistem bych dal do gelu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 19:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1193
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Tak mam dalsi dotaz. Mam v planu do JETI napipat model hexacoptery a mam tam wiwzarda pro drony. Nejradeji bych to udelal pres nej, ale zajima me zda je to jen wizard a nemusim pouzivat ten pro letadla. Jednotku tam mam NAZA v2

A druha vevc, ktera by me zajimala jak teda nakalibrovat ESC pokud pouziju RSAT2. S klasickym prijimacem bych nemel problem, ale musel bych si jej vytahnout z jineho letadla. :-(


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 7:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1193
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Tak vyřešeno.

Ad 1. je to pouze Wizard. Potom si to člověk doupravi.
Ad 2. Musí se použít přijímač.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 8:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4674
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
ad 2 - naza neumi preposlat signal pro kalibraci ESC dal ? Pixhawk to umi :-D

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 10:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1193
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Neprisel jsem na to jak. I dle videi to bylo vzdy vytahnete motor z NAZA a pichnete do prijimace. Takto pro vsechny motory. No jeste ze jich bylo jenom 6. Pouzil jsem na to malej 5k prijimac pres puvodni model potom jsem to prepichl na satelit. a sparoval k modelu satelit. No snad jsem to neposral. Vcera jsem to roztocil a vyvpada to vse OK, ale jeste neletela.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 19:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.11.2008
Příspěvky: 254
Bydliště: Kralupy
Přijímače Assist jsou venku, cena příznivá....
Zatím ale nejsou satelity pro Central box s Assist. Má H.Špatný nějaká info?

_________________
Jantar 3,5m,Biglift 2,8m 58ccm,ASW28 4m,Staudacher O.S.-20ccm, Solius MPX


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2200 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 143, 144, 145, 146, 147

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], jarda19 a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz