Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 503 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 18:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2013
Příspěvky: 291
Bydliště: Břeclav
Zvedni teplotu na 230C a podložka 60C. 8)

_________________
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 18:53 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2014
Příspěvky: 302
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 1
ok, sice na krabici filamentu píšou teplotu do 210, ale vyzkouším.. Taky mě napadlo, jestli nejde nastavit, aby tryska dávala více materiálu..


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 19:50 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2008
Příspěvky: 15
Bydliště: Vendolí
Gándhí píše:
ok, sice na krabici filamentu píšou teplotu do 210, ale vyzkouším.. Taky mě napadlo, jestli nejde nastavit, aby tryska dávala více materiálu..
jde a taky to vyzkousej ;) taky doporucuju precist nejake clanky o kalibraci extruderu

Odesláno z mého FRD-L09 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 9:57 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4603
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Zkousel uz nekdo S3D 4.0 ?

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 10:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2007
Příspěvky: 3074
Bydliště: Lysá n/L, ČR
Obrázky: 0
Jo slicuju v něm už od vydání.

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 10:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4603
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
a neco fakt zajimaveho nebo naopak divneho ? Na whats new jsem koukal takze me jde hlavne zda si dat na neco bacha

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 10:49 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2007
Příspěvky: 3074
Bydliště: Lysá n/L, ČR
Obrázky: 0
Tak hlavně tam je možnost nastavení směru vrstev při přemostění, způsob výplně tenkých stěn a zdá se mi že jsou ještě vylepšené suporty. Tak dobře se mi suporty netisknou a nefungujou jako v S3D4

Co mě sere je že nejdou mazat objekty klávesou jako v S3D3 a musí se tlačítkem (asi nějakej bug používám Mac verzi)
Rychlost slicování je řekl bych stejná a co mě hodně potěšilo, že v náhledu slicování už je vidět v jaké vešce tisk je.

Variabilní vrstvy a další fičůry jsem zatím nevyužil/nezkoušel.

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 20:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2014
Příspěvky: 302
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 1
[quote="fridlik"]jde a taky to vyzkousej ;) taky doporucuju precist nejake clanky o kalibraci extruderu

/quote]

Tak nastavení podle tvé rady pomohlo, díky, už to není takový ementál... Jinak tiskárnu mi servisovali ve firmě, tak jsem předpokládal, že už nebudu muset nic ladit... Jo, ještě dotaz - je potřeba mít zapnutý ofuk desky? To je kvůli rychlejšímu ochlazení výtisku? Nebo jen při tisku určitým materiálem filamentu? Dík.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 03.09.2017 21:14 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7751
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Potřeboval jsem na tyčce vyřezat "dobrý" závit M8. Vždycky jsem očetl o přípravku, který navede očko přesně a v ose. A tak jsem si přípravek vytisknul...

Neřeže se s tím moc dobře, ale na začátek to stačí a pak běžné vratidlo.


Přílohy:
ocko.png
ocko.png [ 53.22 KiB | Zobrazeno 363 krát ]
DrzakOckaM8_evo.stl [82.5 KiB]
5 krát
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 03.09.2017 23:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 5346
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Já mám takovou mezivložku do velkýho vratidla dlouhou cca 35 mm. Na té straně, co je vratidlo je ve vložce závitový očko (drží ho delší šrouby z velkýho vratidla skrz mezivložku). Na druhým konci jsou tři středící šrouby po 120 stupních, kterejma nastavíš kulatinku na který budeš řezat závit přesně do středu očka. Ale mám to ze železa, v plastu by závity pro středící šrouby asi moc dlouho nevydržely.
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2017 0:28 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7751
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
M8 nakreslenou ve Fusion360 a pak vytištěnou na REBEL II mi stačí protáhnout jen posledním závitníkem. Závitník I jde zatočit v prstech.
S menšími zavity je to horší, ale stejně je 3D tisk dokonalá možnost na výrobu přípravků.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2017 9:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 5346
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Já myslel, že ti jde o vytištěný vodítko na řezání závitu na kovový 8 mm tyčky. Ale ty asi řešíš opravu vytištěnýho závitu. Takže já o koze, ty o voze. :mrgreen:
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2017 11:06 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7751
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Potřeboval jsem speciální vytištěnou matičku a kus závitové tyčky. Mohl bych si zajet do Hornbachu, ale kousek tyčky průměr 8mm z "bláta" jsem našel.
Takže jsem tisk matici M8 a řezal s pomocí přípravku i zavit na tyčku.
Někdy se to těžko popisuje...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.09.2017 17:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.7.2009
Příspěvky: 211
Ahoj, omlouvám se za OT, ale přece jen zkusím dotaz týkající se vložek pro syna a možnosti je vytisknout na 3D tiskárně, kterou vlastním. Syn má přiložené vložky do bot bohužel jsem s hrůzou zjistil, že tato věc stojí 10 tis. kč (přes pojišťovnu), potřebujeme jich více a tudíž mě napadlo je vytisknout na tiskárně. Myslíte si, že z ABS by to vydrželo? nebo použít jiný materiál? a další věc je jestli netušíte , kde by se vložky do bot daly oskenovat?
Děkuji moc za radu
P


Přílohy:
Snímek obrazovky 2017-09-08 v 17.48.34.png
Snímek obrazovky 2017-09-08 v 17.48.34.png [ 911.42 KiB | Zobrazeno 199 krát ]

_________________
http://www.pacho.cz
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.09.2017 19:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4603
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
ad vytisknout - jsem presvedceny ze ABS by to vydrzelo ale nejsem si jisty pohodlnosti. Ty vlozky jsou z tvrdeho plastu ?

ad naskenovat - dost blbe, je to male :-( ale muzes vyzkouset treba Autodesk ReMake/ReCap ktery by to mel byt schopen udelat ze spusty fotek.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 503 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz