Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1435 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 96  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: čtv 02.08.2012 23:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.6.2010
Příspěvky: 2289
pkotatko píše:
Ptam se protoze nevim jak je to na teto heli udelane. Na vsech jinych se to lepi na hridel.

I na téhle :D


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 9:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2012
Příspěvky: 154
Bydliště: Hradec Králové
FlyBear píše:
Janek78 píše:
No ono to prave ani v navodu neni znaceny ze by se to melo lepit, v navodu na stary 600 a 500 to ale je lepeny. Ta trubka je merka, uz jsem to dopatral. Diky

Prosímtě, v tom návodu je obrovským černým písmem jasně napsáno, cituji:
Please apply some CA glue to fix bearing on the torque tube,...

Na straně 14 (anglický originál k Rexovi 600 EFL PRO) tím začíná ten velký rámeček na spodku stránky (s nadpisem Tip to fix the torque tube)
Nevím, školy nemám, ale tenhle nápis snad nejde přehlédnout :D

Kromě toho, již jen selským rozumem, když to tam nepřilepíš,
tak si IMHO koleduješ o posun ložiska v trubce na nesprávné místo a tím i nevyhnutelnou havárku...


Tak to jsem si taky nevšiml a právě že mi to přišlo divný že by se nemělo lepit.
Ještě jedna věc než to sesadím, dle toho návodu se zaráží to ložisko od zadní části trubky tj. ve výsledku je uložené cca v přechodu nápisu na trubce "600 HELICOPTER" ?

_________________
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 10:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 26.6.2012
Příspěvky: 91
Bydliště: Borohrádek
je napsany lepit 5 ž 7 cm od středu trubky

_________________
t-rex 700 dfc - hc3sx /blade mcpx-střídák/Dx-8 /sim-phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 10:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2012
Příspěvky: 154
Bydliště: Hradec Králové
Daniel Jiráček píše:
je napsany lepit 5 ž 7 cm od středu trubky

Tak jsem uplně blbej, čím víc do toho čučím tím je to horší. :D
Jdu pro metr.

_________________
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 10:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 26.6.2012
Příspěvky: 91
Bydliště: Borohrádek
je to strana 14 uplne dole

_________________
t-rex 700 dfc - hc3sx /blade mcpx-střídák/Dx-8 /sim-phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 10:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2012
Příspěvky: 154
Bydliště: Hradec Králové
Daniel Jiráček píše:
je to strana 14 uplne dole

JJ mám to, je to strana 16, a když to vemu rozmezí 5-7 cm od středu trubky vychází mi to akorát na 6 cm do toho nápisu helicopter, takže dobrý.
PS. ty už máš doseřízeno a zalítnuto?

_________________
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 10:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 26.6.2012
Příspěvky: 91
Bydliště: Borohrádek
ja jsem s tim mel hodne velky problem daval jsem tam hc3sx a ted jeste kontronik 80 snad to bude dobry serizeny ano ale zaletnuti cekam

_________________
t-rex 700 dfc - hc3sx /blade mcpx-střídák/Dx-8 /sim-phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 10:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2012
Příspěvky: 154
Bydliště: Hradec Králové
Tak paráda,
já než přijdou baterky (nakonec vyhrály 3300 Turnigy) tak budu mít složeno a půjde se taky na věc, jsem zvědavej až dáme vedle sebe pádlo vs bezpádlo :D

_________________
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: ned 05.08.2012 13:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2012
Příspěvky: 154
Bydliště: Hradec Králové
Prosím zda je tu majitel 600 Pro v pádle aby mi poslal kontakt na SZ, potřeboval bych něco přeměřit.
Díky.

_________________
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 07.08.2012 18:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
Čo robím zle, keď sa mi 3GX nerozviety? Mám Roxxy BL-Controll. Receiver je napojený a nabindovaný a svieti. 3GX som poprapájal s receiverom podľa návodu. Ak som napojil servo priamo na receiver, tak sa hýbe. Roxxy mi však vôbec nepípne. Motor je napojený. Myslel som, že je Roxxy pokazený, ale ak napojím Programmer, tak sa zapne a ide konfigurovať. Ak samozrejme odpojím baterku od Roxxy, tak sa programmer nezapne, takže predpokladám, že konektory sú OK a baterky fungujú.

Vôbec neviem kde môžem robiť chybu.

Status LED na 3GX sa vôbec nerozsvieti.

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 07.08.2012 20:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
Ma sa 3gx rozsvietit po pripojeni do pc cez to usb s odpojenymi ostatnymi kablami?
vadi voltage regulator medzi 3gx a baterkou?

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 07.08.2012 20:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2010
Příspěvky: 553
Bydliště: Senec
musis mat sparovany prijimac s vysielacom, bez toho sa 3GX ani nerozsvieti. To iste plati aj pokial ho chces programovat cez PC. Pokial mas vsetko ako ma byt zapojene a funkcne tak moze byt problem v samotnom 3GXe.

_________________
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 07.08.2012 21:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
No prijimac samozrejme sparovany mam. Ale mam ho sparovany tak, ze 3GX vtedy zapojeny nebol.

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 07.08.2012 21:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2010
Příspěvky: 553
Bydliště: Senec
To je jedno kde bol sparovany, dolezite zasady

1, zapnuty vysielac
2, zapnuty prijimac
3, spravne pripojene 3GX

Pokial ani tak 3GX nefunguje, zjavne je vadne, overit jeho mozne u nejakeho kamarata

_________________
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 07.08.2012 21:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2010
Příspěvky: 593
Bydliště: Nové Zámky
Nikoho takého nemám.

Ale čo znamená správne pripojené 3GX? Keď som ho dal do PC, drivre vypýtalo, hoci soft sa s ním nespojí.

Ak zapojím baterku do 3GX battery input, z battery output dám do receivera do aileron napríklad a na bind dám bind plug (ROXXY nezapájam tera, len čisto baterka, receiver a 3GX). Zapnem to, receiver svieti, 3GX nesvieti (podľa mňa by mal). Zapnem Tx s párovaním a s receiverom sa spáruje, ale 3Gx stále nesvieti. Nemyslím, že mu vadí, že nie je nepojený do Roxyho a ani mu nechýbajú servá.

_________________
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1435 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 96  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz