Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1638 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: stř 07.05.2014 17:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 1340
Bydliště: Praha Barrandov
Tak těch 400kV je hodně málo, já mám 480kV a uvažuju o změně na vyšší, setový motor Align má myslím 530kV, pokud máš tedy 12z pastorek.

_________________
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: stř 07.05.2014 19:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
mě těch 400kv stačí vrťas půjde do makety takže žádné 3d :-)

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: stř 07.05.2014 19:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
A děkuju za odpověď zkusím ubrat teď mám předstih na 10ce

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.07.2014 21:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1178
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Z nadpisu vse jasne. Potrebuji znat roztec sroubu svisle ocasni plochy pro t-rex 700. Chtel bych to na raptor 60 ale pro tento vrtas je to v uhliku nehorazna cena.
A pripadne i roztec vodorovne ocasni ploutvicky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: čtv 17.07.2014 12:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 1340
Bydliště: Praha Barrandov
Tady máš obě ploutve za 11,75 „korun“.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... n_Set.html
Rozteč té svislé je 30mm, kdybys chtěl tu vodorovnou, tak jí mám doma, ale je tam jen jako dekorace, na funci nemá vliv.

_________________
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: čtv 17.07.2014 13:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1178
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
diky za rozmery, dnes to zmerim na tom raptoru a pripadne tam vrazim tu z t-rexe. Prevrtavat to moc nechci. Jinak uhlikova pro raptora stoji 900. To se proste zblaznily.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: čtv 17.07.2014 14:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 1340
Bydliště: Praha Barrandov
Nezbláznili jen si mastěj kapsu, potom se divme, že modelařina v obchodech upadá a každej kupuje v číně. Měl bych taky pár takovejch příkladů.

_________________
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: úte 29.07.2014 8:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1178
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Chtel jsem se zeptat kde sehnat vymezovaci podlozky rotorovych listu.
Poridil jsem si listy SAB 690mm a mam podlozky pouze pro torsion blades 710, ktere maji silu cca 1mm a nedostanu tam z kazde strany podlozku. Potreboval bych podlozky sily 0,5mm abych je mohl dat z kazde strany. Takto mam podlozku pouze z jedne a neni to uplne idealni. Pripada mi, ze potom se vytvari vibrace, alespon mi zacal poskakovat vrtulnik jak zaba. pres kridelka a kolektiv.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: úte 29.07.2014 8:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.7.2012
Příspěvky: 312
Bydliště: Stará Ves n/O (Ostrava)
Obrázky: 30
Ahoj, poradíte někdo jak nastavovat u 3GX ve spojení s DX6I Gyro. Přepínači pro gyro se mi nastavuje governon. Díky za případné rady.
PS. Je to 3GX V4 se setality DSM2.

_________________
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: úte 29.07.2014 8:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1178
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
nekde se to psalo ze nesmis pouzivat satelity. ale nejsem si jisty.

tak tady se to resilo
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=107&t=48046

Bud nove radio a nebo pouzivat klasicky prijimac a ne satelity.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-Rex 700E
PříspěvekNapsal: úte 29.07.2014 8:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.7.2012
Příspěvky: 312
Bydliště: Stará Ves n/O (Ostrava)
Obrázky: 30
Díky za tak bleskovou radu. Vysílač mám naplánovaný až na vánoce :) , takže zkusím nový přijímač. Zatím jsem dal Rexe Microbeasta, ale teď nemám co dát do Protose, tak proto řeším to 3GX, které bylo původně v Rexovi.

_________________
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Jaké otáčky pro zálet T-Rexe 700E?
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 20:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
Ahoj všichni,
zítra se chystáme zalétnout kámošovo T-Rex 700E. Jaké byste doporučili otáčky governoru?
Prozatím tam máme nastaveno: Start 1550, Idle-Up1 1600, Idle-Up2 1800 ot/min.
Předpokládáme mírné polítání, žádné 3D :wink:

A úhly kolektivu +11°, -11°.

Může to tak být?

Díky za názory.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 20:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
Ja bych volil neco mezi 1700-1800. Ani vice ani mene. Pro zalet. Pak si to nastavi majitel podle sebe. S temito otackami to nebude prilis jedovate a porad tam bude dost vykonu na reseni pripadnych problemu.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Naposledy upravil pkotatko dne úte 28.10.2014 20:59, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 20:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
Ne-e, je to klasika FBL hlava (+ Spirit, pro upřesnění).

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 21:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
Mezitim jsem to upravil :wink:

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1638 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Relax a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz