Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 889 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 60  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 0:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
Tak jsem proklikal prvních 9 stránek do minulosti, zda už tu toto fórum není a nenašel jsem. Dál neklikám (jsem líný). Tak ho tedy zakládám. :-)

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Naposledy upravil Howking dne sob 18.06.2011 21:08, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 0:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
Mám pár postřehů.
1) Čím pevněji je gyro přichyceno, tím lépe funguje - já mám tenkou oboustranku loktide a ještě stažené tvrdou gumou (ta co je na Prôtosovi k přichycení reglu).
2) Koupil jsem donglík pro nastavování, ale po úmorné snaze to vyladit jsem to konzultoval s Bertem Kammererem a ten mi sdělil že lítá na tovární nastavení a jediné co může vadit je nepřené těžiště heliny.
3) Na T-Rexovi mělo spoustu nešvarů - pirueta se postupně nakláněla, při výkrutu helina zvedala nos - po třech výkrutech doslova zastavila na místě, buď se při prudkém sestupu klepala, nebo nebula dost stabilizována (po ubrání na poťácích) - Na Prôtosovi všechny neduhy zmizely, mohl jsem i výrazně přidat na poťácích na citlivosti. Align asi vyrobil bezpádlo pro Prôtose.
4) Sem tam ulítnutí ocasu vyřešil 2.1 firmware.
5) Pro 500 (možná i pro větší) je lepší nastavit v bezpádlu předvolby pro heliny 250-450 - líp to drží.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 8:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.3.2009
Příspěvky: 403
Bydliště: SR
Nedavno som si kupil tuto bezpadlovku do rexa 700 (spalovak). Este s tym nemam moc odlietane. Co sa tyka bezpadla, zatial s tym nemam ziadny problem.

Howking píše:
1) Čím pevněji je gyro přichyceno, tím lépe funguje ...

Nemalo by to byt prave naopak??? Cim maksie uchytenie, tym menej vibracii sa prenasa do gyra, nie??? Ja som tam dal radsej hned dve vrstvy tej origo pasky, co k tomu dodavaju.

Howking píše:
4) Sem tam ulítnutí ocasu vyřešil 2.1 firmware.

Zatial sa mi to stalo len raz a dost ma to prekvapilo :? Ako mozem zistit, aku tam mam verziu firmveru ? pripadne ako tam mozem nahrat novy ?

Dik.

_________________
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz


Naposledy upravil mravecm1 dne ned 07.11.2010 10:49, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 10:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 349
Bydliště: Martinice
Obrázky: 7
Mám ho v 700vce přichycený robbe oboustrankou pro gyra a přes něho suchý zip Align a funguje to dobře. Jen jsem musel po prvních 5ti startech znovu provést proces nastavení systému,. Při startu a přistání se mi heli mírně nakláněla na stranu.

_________________
QCopter ready . BEEROTOR U210 Racer , ale Hobby!


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 13:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
mravecm1 píše:
Nemalo by to byt prave naopak??? Cim maksie uchytenie, tym menej vibracii sa prenasa do gyra, nie??? Ja som tam dal radsej hned dve vrstvy tej origo pasky, co k tomu dodavaju.

Když uvažuješ jako s každým gyrem, tak ti logicky vyjde, že ano, ale u Alignu to nefunguje - pružné uloženi mi způsobilo, že si bezpádlo vymýšlelo - za letu mi prudce naklánělo helinu na všechny strany - málem jsem nepřistál - zachránil jsem se autototací - bez vibrací motoru jakžtakž fungovalo. Ono totiž pružné uložení vždy nějaké vibrace přenese, ale jen ty pomalé a gyro se svou váhou rozkmitá v rezonanci a dělá paseku - ostré krátké vibrace mu nevadí.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 13:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
mravecm1 píše:
Zatial sa mi to stalo len raz a dost ma to prekvapilo :? Ako mozem zistit, aku tam mam verziu firmveru ? pripadne ako tam mozem nahrat novy ?

Musíš buď koupit ten programovací donglík, nebo sehnat někoho ve svém okolí, kdo ti ho půjčí.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 13:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
lefty píše:
Při startu a přistání se mi heli mírně nakláněla na stranu.

Dá se to řešit parametrem Swaschplate return speed.
Obrázek
Čím rychleji se ti deska cykliky sama vrací po změně polohy, tím míň to na startu blbne (blíží se chování heliny mechanickému flybaru). Nopak čím delší je ta doba, tím víc se chová jako s elektronickým flybrem - tím déle visí i nevytrimovaná a nevyvážená helina na fleku bez zásahu do řízení (takové ty fotky helin ve vzduchu a pilotů s rukama vzhůru :-D)

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 17:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.3.2009
Příspěvky: 403
Bydliště: SR
Howking píše:
Musíš buď koupit ten programovací donglík, nebo sehnat někoho ve svém okolí, kdo ti ho půjčí.


Tak som objednal ten programovaci "donglik" na ebayi, kedze v okoli nepoznam nikoho, kto by to mal. Len dufam, ze to ten problem s ulietavanim chvostu naozaj odstrani.

PS: co je to sakra ten "donglik" ? :lol:

_________________
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.11.2010 20:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
mravecm1 píše:
PS: co je to sakra ten "donglik" ? :lol:

Donglík (počeštěno z anglického dongle) - je výraz pro vše co se připojuje většinou k usb portu počítače a přímo v konektoru má nějakou elektroniku (nemusí to být nutně paměťové médium)
http://www.google.cz/images?q=dongle

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 12:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Nemate prosim nekdo zkusenost s 3G ve sniperovy2??Docela zvazuju,cena je fajnova,dalsi alternativa beste :evil:

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 14:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
Mám zkušenost, že to není šité rexům na míru . v Prôtosu mi to funguje lépe, než to fungovalo v Rexovi.

http://www.youtube.com/watch?v=8CK0XtiKr7A - takhle mi to lítá v Prôtosu.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 17:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Dobryyy chodi to pekne,co mas za radio??a kde roznistenej senzo a kde jednotku??a je bv hlavni jednotce take senzor?ja kuly umisteni v sniperu :D

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 17:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
avalanche8 píše:
Dobryyy chodi to pekne,co mas za radio??a kde roznistenej senzo a kde jednotku??a je bv hlavni jednotce take senzor?ja kuly umisteni v sniperu :D

Rádio mám Spektrum DX7SE (měl jsem i DX6i s tímto bezpádlem), přijímač AR6200DSM2.
Obrázek
Tady máš vidět jak senzor, tak modul, tak přijímač.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 18:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Jasny diky za fotos,takze tipuju ze sezor je jen na tom kabelu tj dal bych ho na umisteni jako mas ty to by problem nebyl,pokud neni senzor v hlavni jednotce melo by to bejt dobre,sniper ma take karbon ram tak treba tuhost systemu bude dostatecna :D mam prijimace ar6255 a 6250,jeden splnuje tu vyssi rychlost kdo na jake rychlosti to pojede :D

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 20:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1544
Máte někdo zkušenosti s aktualizací firmware u 3G? Pořídil jsem si link kabl,nainstaloval do notasu,ovšem jakmile jsem se dostal k samotné aktualizaci,nic se neděje a hlásí to" G kod error" :( nevím co s tím,pls poradte.Dík


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 889 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 60  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz