Ahoj,
Začínám rozmyslet a počítat výbavu do dopraváka z EPP, takže nic rychlého. Rozměrově mi tam sedí 90mm dmychadlo, ale zatím se nebráním ani 70mm, bude to schované v gondole, takže by se to dalo i takto "seškrtit".
Moje představa je na 6S (protože mám dost baterek) a kolem 45-50A (protože tam budou 4). To se v 70mm sehnat dá, v 90mm už nikdo nenabízí. Nemáte někdo doma 90mm dmychadlo na 8 nebo 10S a k tomu 6S baterku že by se to vyzkoušelo jak je to s odběrem? To že to nebude mít optimální parametry mi je jasné, ale zase mě to tak moc netrápí.
Odhaduji že 90mm s cca 1100kv by mohla být tak ideál (11 listý rotor)
Jasně typ od typu a motor od motoru se bude lišit, ale jako nástřel by to mohlo stačit.
90mm EDF na 6S - test
Pravidla fóra
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Re: 90mm EDF na 6S - test
U 6s pohonu s 90mm dmychadlem bych spis pocital s proudem 80 az 100 A na full gas.. Aha, ted jsem si uvedomil ze tam chces dat 8s dmychadlo.. to pak ten proud asi jo ale moc to nepoleti
OK2WY
Re: 90mm EDF na 6S - test
Jak jsem psal, budou tam 4 ks a bude to dopravní letadlo, takže tím jsou nároky trošku jiné. Jasně, mohl bych tam dát 70mm ale, prostě by tam vypadalo vtipně malé.