Zdravím,
máte to někdo? https://www.bighobby.cz/digitalni-uhlom ... displejem/
Prosím rady a zkušenosti.
Děkuji
Pavel
Digitální sklonoměr BigHobby
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Digitální sklonoměr BigHobby
Ahoj
viz dotaz - nemám zkušenost, ale třeba postačí alternativa níže.
Pro přesné měření výchylek kormidel používám mobil s bezplatnou aplikaci vodováha ...
...pro android.
Aplikací vodováha jsou pro mobil mraky, jen si vybereš která ti bude nejvíce vyhovovat .
Pužívám aplikaci Protractor z Obchod Play
viz dotaz - nemám zkušenost, ale třeba postačí alternativa níže.
Pro přesné měření výchylek kormidel používám mobil s bezplatnou aplikaci vodováha ...
Aplikací vodováha jsou pro mobil mraky, jen si vybereš která ti bude nejvíce vyhovovat .
Pužívám aplikaci Protractor z Obchod Play
Mám to cca 2 roky z aliexpresu a používám. Desetiny a menší hodnoty stupňů je třeba ignorovat, celá čísla jsou ok. U bublinových modelů se mi to příliš neosvědčilo - je to malé a těžké a ovládací plochu (a nejen ji) to zkroutí. Chce to trochu víc hledat správnou polohu. U balzových modelů vůbec žádný problém. Coby vodováha mi to připadá jako nesmysl - je to mrňousek a vodováha by měla mít nějakou rozumnou délku, aby "vodoměřila"....imho
Mám podobný, ale častěji používám aplikaci Protractor v mobilu.
Kde je vodováha v iPhone? Kompas je v Menu vidět. Jeho možnosti VODOVÁHA je třeba najít a zkusit - zobrazovaná rozlišovací schopnost 1° iPhone jako vodováha Na něco to může být postačující.
Fakt dobrý, díky za tip.
- Kontaktovat uživatele:
Mám podobnej asi 2 roky. Poslední tři letadla jsem postavil s ním a dnes už si ani neumím představit, jak bych to dělal bez něj.kocispavel píše: úte 10.06.2025 22:32 Zdravím,
máte to někdo? https://www.bighobby.cz/digitalni-uhlom ... displejem/
Měřil jsem s ním i Click25. Ideální je si k tomu udělat něco jako je velká šupléra s klínovým výřezem pro náběžku a odtokovku
s Fe ploškou na přicvaknutí magnetickýho upnutí úhloměru.