Potrubí

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tondas2

Potrubí

#1 Příspěvek od tondas2 »

Potřebuji povolit napakovany kulový ventil, je to na teflonové pásce a bojím se za to vzít, nějaký trik?
Je to na nyplu a ten je v plastové trubce.
Než budu hledat někoho aby to ustřihl a navařil nový kus.
Linj

Re: Potrubí

#2 Příspěvek od Linj »

Taky jsem měl problém s povolením rohového ventilu k pračce - úplně totožný případ - rozvody v plastu. Normálně bych si ho vyměnil, ale taky jsem vyměkl a pro jistotu zavolal instalatéra.
Když jsem mu vysvětlil moje obavy, zaculil se, vytáhl delší sikiny a ventil byl v momentě odšroubovaný. Dal nový a za 5 minut pryč i s 15-ti stovkama za práci a dopravu :P.
tondas2

Re: Potrubí

#3 Příspěvek od tondas2 »

Tak já jsem to risknul,zavolal jsem sousedovi co to před pár roky dělal aby držel pohotovost kdybych to utrhnul. Napadlo mě nemachrovat se sikovkama jako instalatér, ale hezky po strojařsku dva klíče proti sobě a nakonec to šlo.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“