Zdravim přátelé, mám problém s pistolovým vysilačem FS GT3C na řízení lodě. Přišel z alíku včera a hned jsem to zkoušel. Chodilo by to dobře, ale servo na 2. kanále pro řízení rychlosti jde dobře pouze od středu na jednu stranu (jako směr dopředu v případě regulátoru) ale při chodu na druhou stranu (jízda dozadu) servo sice reaguje, ale od začátku pohybu cuká sem/tam a při zvětšování výchylky se zvětšuje i rezsah kmitání. Takže plný reverz - servo na konci výchylky kmitá hodně, odhadem 10mm. Vykoušel jsem jiné přijímače, přikoupil jsem jich ještě 4 kusy (výhodná cena) a dělají to všechny stejně, takže něco bude s vysilačem. Ostatní kanály 1 a 3 chodí jak mají. Myslíte, že se to dá odstranit? Díky za odpovědi.
![Usmívající :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
edit - samozřejmě jsem zkoušel i jiná serva - dělají to všechny přijimače i serva.
edit2- ještě mě napadlo, že přijimač "vyžaduje" na 2. kanále mír regulátor a se servem se mu to nelíbí. Tak jsem připojil od DSYS regl MDE32
- a je to to samé, na zpátečku žárovka bliká, asi 2 Hz. Od min. plynu až po plný
![Smutný :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)