T kolík

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bobmaximus

T kolík

#1 Příspěvek od bobmaximus »

Ahoj přátelé házedláři, scháním kontakt na někoho, kdo vyrábí uhlíkový T kolíky na volný házedla. Nevíte někdo o někom? Zatím používám uhlíkovou tyčku a chci zkusit, jak se hází házedlo s T kolíkem. Děkuji předem za případné informace.
Papir
Kontaktovat uživatele:

Re: T kolík

#2 Příspěvek od Papir »

DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
guchar

#3 Příspěvek od guchar »

_ Možná tenhle. Má tvar "T" Nový Kolik pro F3K modely Roman Plesl "Zaslat poptávku" (nezkoušel jsem)
Obrázek
Obrázek druhého kolíku "Kolík pro F3K" na stránkách není
==edit02 Někteří další prodejci https://www.google.cz/search?q=H%C3%A1z ... nt=gws-wiz
Naposledy upravil(a) guchar dne čtv 21.07.2022 11:23, celkem upraveno 2 x.
horejsi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od horejsi »

macil

#5 Příspěvek od macil »

Pokiaľ viem, na voľných hádzadlách sa T-kolík pri kruhovom hode nepoužíva.
bobmaximus

#6 Příspěvek od bobmaximus »

macil píše:Pokiaľ viem, na voľných hádzadlách sa T-kolík pri kruhovom hode nepoužíva.

Tomáš Hlavinka používá, ale hromadnou výrobu nestíhá.
Jirka Schifi Zatec

#7 Příspěvek od Jirka Schifi Zatec »

Ahoj hazedlari, takovy T-kolik jako se pouziva u modelu F3K bude asi na male hazedlo o rozpeti 600 m\m asi moc veliky a vahove to taky bude hodne. Bud ho trochu obrousit aby ztratil na vaze a i na velikosti a nebo druha varianta je udelat si formicku a zacit laminovat po domacku, taky mne tohle napadlo a brzy s tim zacnu, u mych hazedel jsem taky zacal misto kolicku pouzivat takovou placicku a muzu rici ze ero drzi v prstech o hodne lepe. A nedochazi ke strzeni modelu do strany, dalsi vec kterou chci vyzkouset je ucho uplne bez niceho ani kolik ani placicka, uz takhle letaji na Slovaci ale asi to bude chtit konec ucha malinko zdrsnit nebo co a pak se uvidi. Zajimalo by mne jak vysoko to kluci Slovensky hazou timto zpusobem , vsechno je o tom zkouset a letat a letat. Jeste chci laborovat a uz se take tak deje na kolik se da otvirat motyl vzadu respektive vop, uz jsem zkousel i temer rovnou vop jen s malym lomenim a vypada to ze to eru ani nevadi. Lomena je totiz jen pro starty aby to slo rovne nahoru a potom uz je to jedno.
sharkmouth

#8 Příspěvek od sharkmouth »

Jirko, nevím jak Slováci, ale Amíci na křídlo prostě nalepí kus šmirglu. Ti pečlivější ho zadlabou do povrchu. Mimochodem, tahle šestatřicetipalcová házedla se mi strašně líbí...
Přílohy
Jugs II 1-6-2010 005 (Large).jpg
Jugs II 1-6-2010 007 (Medium).jpg
Jirka Schifi Zatec

#9 Příspěvek od Jirka Schifi Zatec »

Ahoj Honzo ano tohle je parada a par videi jsem uz taky videl a hodne se mne to libi, skoda ze takova kategorie neni u Nas v Cechach. S tim smirglem na konci ucha to bude urcite dobry a stalo by to za to to vyzkouset, diky za radu. :D
Odpovědět

Zpět na „Dílna“