Zdravím všechny, prosím Vás po delší době jsem chtěl jít létat s větroněm Onyx. Když jsem doma zkoušel Auroru 9 jestli vše funguje správně,
serva sice s úsilím reagovala ale asi po jedné vteřině. To samé dělá i motor. Přijímač mám Optimu 6. Dříve jsem se s tím nikdy nesetkal.
Prosím o radu. Děkuji.
Zpoždené ovládání
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zpoždené ovládání
Měl jsem podobnou zkušenost s asi 5 let nepoužívanejma servama, kde se "zašprajcovala vazelína" prostě vyschla a zatuhla. Serva se rozbíhala pomalu a chvíli trvalo než začaly jezdit tak nějak "normálně". Vyčistil jsem je a namazal kokosovkou.
Pokud ti to ale dělá regl, tak to bude něco jinýho. U Futaby FX30 mám možnost nastavení zpoždění serv ale u Aurory 9 je jen možnost nastavení rychlosti serv, zpoždění na ní snad nikde není nebo jsem zatím nenašel. Zkus projít nastavení jestli tam něco není blbě.
Pokud ti to ale dělá regl, tak to bude něco jinýho. U Futaby FX30 mám možnost nastavení zpoždění serv ale u Aurory 9 je jen možnost nastavení rychlosti serv, zpoždění na ní snad nikde není nebo jsem zatím nenašel. Zkus projít nastavení jestli tam něco není blbě.
V Tx zaloz novy model , nabinduj na prijimac a vyskusaj ci to robi stale , ak nie tak je chyba v profile (modeli) v Tx
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
Znovu sparovat vysilac s prijimacem je to tím.
Stanly píše:Znovu sparovat vysilac s prijimacem je to tím.
Měl jste pravdu. Znova jsem to spároval a vše běží tak jak má. Problém vyřešen.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
A spárovals to jako novej model a nebo jako původní napípanej model v paměti?
To na to nemá vliv, Hitec nemá návaznost na zvolený model. Funguje všechno se vším.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Aha, já mám v Auroře Jeti Duplex TF modul, Hitec přijímač jsem nikdy v ruce neměl.