Vznášedlo
Vznášedlo
http://www.webany.wz.cz/ledous.jpg Jsem si ted vecer hral a postavil polovznasedlo. Zitra rano jdu zkusit na led
I na podlaze doma to lita na 1/3 plynu. Váha 275g komplet. Motor BM 2410/12 vrtule 9/4,7 gws regulator 18A a servo e-flite 75, lipolka 1000 mAh/3 článek. Material EPP 10 mm a zbytky 8mm trocha purexu a 3 hodinky práce. Stavil jste poslední dobou nekdo neco podobneho ?
Vznášedlo
Mám doma ale je to koupené vLídlu.Pohon mají na starosti tři motory,asi čína.Dva jsou na pohon, a ubíraním otáček zatáčí,a jeden s turbínkou na nafukovaní vzduch.polštáře.Doma po podlaze to docela jezdí.Ale pohonnýNiMh 6-článek 400mah je na to silně nedostatečný.Skusím Lipol 2-članek450mah,a uvidím jak to dopadne.
Dam vedet, mozna i male video bude, jeste jsem to strikl do bojovych barevLindbergh píše:To vypadá fakt zajímevěDej vědět, jak se to chová. Pořád mně vrtaj v hlavě ty létající tyráky, který se tu nedávno řešili. Možná, kdybys tomu trochu pomohl, mohlo by to i letět
- olda
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že ani jezdit to nebude, po vodě už vůbec. Dle fotky to vypadá, že spodní část je rovná deska bez náběhu. Na hladkém povrchu to asi jede, ale při kontaktu s nerovností na ledě, sněhu atd. to bude mít problém. Na vodě to podle mě bude hrnout vodu před sebou, při občasné vlnce nabere na spodní díl trupu. Jedná se o jakousi modifikaci hydroglizéru se zhoršením jízdních vlastností. Pak dej vědět, jak to jezdí, čau.
Spodní deska má náběh asi 1,5 cm nahoru, na fotce to není zřejmé, byl jsem to vyzkoušet na ledě, ale má to mouchy.... když se to rozjede, tak se to snaží přetáčet(smykuje) a začne se to točit dokola. Když se mi to povede uřídit, tak to chytne pěknou rychlost a letí to po ledu. Ale najednou při motorovém běhu se stočí na jednu nebo druhou stranu a je po rychlosti a točí se okolo své osy. Nevím kde bych něco zlepšil, dát motor s vrtulí dopředu ? dát baterku dozadu ? dát nějaké nožíky na spodek jako brusle ? Nevím, zkuste poraditolda píše:Myslím si, že ani jezdit to nebude, po vodě už vůbec. Dle fotky to vypadá, že spodní část je rovná deska bez náběhu. Na hladkém povrchu to asi jede, ale při kontaktu s nerovností na ledě, sněhu atd. to bude mít problém. Na vodě to podle mě bude hrnout vodu před sebou, při občasné vlnce nabere na spodní díl trupu. Jedná se o jakousi modifikaci hydroglizéru se zhoršením jízdních vlastností. Pak dej vědět, jak to jezdí, čau.