Zdravím, nebí někdo, zda funguje ZDZ servis-email se vrací jako nedoručitelný, na žádné s uvedených tel se nedá dovolat...
Taky jsem se chtěl zeptat, koupil ZDZ 160 asi jsem naletěl-je v dost zbídačeném stavu, ale zejména mám problém, že mi nesedí rozteč šroubů pro uchycení s žádným výkresem-všude je uvedeno 60x84mm a já sem naměřil nějakých 80x90mm....tím pádem mi nepasuje do motorového domku...bohužel kompotového a neznám výrobce modelu....je to Giles 3m rozpětí-trup kompozit, křídla polystyren/balza, dost starý model....
ZDZ -servis
Re: ZDZ -servis
rozteč 80x91 ma motor DLA 180 a DLE 170 má 80x90
Naposledy upravil(a) RadekH dne ned 05.04.2020 19:50, celkem upraveno 1 x.
Ale válce jsou ZDZ....
Už jsem s ZDZ v kontaktu....

Už jsem s ZDZ v kontaktu....
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
djgas píše:Už jsem s ZDZ v kontaktu....
A s kterým? Servisákem Henčlem z Kutný Hory?
djgas píše:..bohužel kompotového a neznám výrobce modelu....je to Giles 3m rozpětí-trup kompozit, křídla polystyren/balza, dost starý model....
Petr Žák-Model Power, Klatovy. Taky jsem ho měl. Není tam lože pro 3W motor?
Ground Penetration Tester
Ne s p.Janouskem ze ZDZCeleron píše:A s kterým? Servisákem Henčlem z Kutný Hory?
janva9 píše:Petr Žák-Model Power, Klatovy. Taky jsem ho měl. Není tam lože pro 3W motor?
Diky za info ,zkusím jej kontaktovat....
janva9 píše:Petr Žák-Model Power, Klatovy. Taky jsem ho měl. Není tam lože pro 3W motor?
Tak bohužel po komunikaci s Žákem a vyměně foto mi bylo sděleno ze z jeho dílny není ,potřebovat bych někde sehnat novou lam.motorovou přepážku....ta původní na mě nebudi důvěru ...