Reklamace Hangár 1

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
krucoun
Kontaktovat uživatele:

Reklamace Hangár 1

#1 Příspěvek od krucoun »

Rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s reklamacemi v Hangár 1. Minulý týden, jsem tam koupil fungl nový motor Irvine, nejednalo se o bazarovou věc, a ted jsem zjistil, že jedna patka motoru je prasklá a to značně. Jen to v té červené barvě bylo špatně vidět. Nemáte někdo podobnou zkušenost? ještě byl ten motor za dvoutřetinovou cenu.
Díky za ohlasy.
sreklich1
Kontaktovat uživatele:

ahoj

#2 Příspěvek od sreklich1 »

hele ja uz do hangaru prestal jezdit raci si prijedu k vanouchovi ci do pecky protoze v hangaru je parta debilu neprijemnych a vse vedoucich jak je znam tak kdyz tam prijdes tak ti vynadaj za tu reklamaci a pak poslou do prdele kreteni.-) :evil:
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od krucoun »

Hergot nestraš, to je evidentně chybnej kus. No tos mě teda potěšil :(
rohe
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od rohe »

Normálně to vyreklamuj a uvidíš. A pak dej zamozřejmě vedět, jak si dopadl. Já mám s nima jen dobré (ty nejlepší) zkušennosti.
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od krucoun »

Udělám to jednoduše, ten motor mám 10 dnů, takže mi musí bez udání důvodů vrátit peníze, ne??
georg
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od georg »

pokud je to po netu tak máš na to právo ze zákona, ale nevim kolik dnů že by 14 dní ted nevim nebo tejden?
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od krucoun »

Koupil jsem to přímo tam, to se nějak liší???
mpx
Bydliště: Praha 6 Řepy Letiště: Vypich, LMK Kladno Velká Dobrá, kanál č.88 na 40MHz

#8 Příspěvek od mpx »

Vrácení bez udání důvodu ( i s ním) jde jen při nákupu přez net. V kameném obchodě se to bere tak, že jsi měl dost času si to omakat. Tohle bych normálně reklamoval ( výrobní vada).
paf
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od paf »

lhůta 14 dní pro vrácení zboží platí pouze u objednávek udělaných na dálku (přes net)....
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od krucoun »

Já to koupil přes net, ale bohužel si to vyzvedl osobně, takže smůla. Takže zkusím normální reklamačku a uvidím.
Pjontr
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pjontr »

Já kupoval jednou Mp4 přehrávač, našel si ho na netu,zjistil kde mají prodejnu a zašel si ho koupit přímo tam. A 14 denní lhůtu na vrácení jsem měl,pač obchod fungoval jako internetový.
Každopadně ti to musí reklamovat,byla to skrytá vada,která nebyla vidět. A v provozu si ho určitě neměl,tak si myslím,že není co řešit.
----------------------------------------------------------------
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=86
georg
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od georg »

Já taky takle nakupuju, objednám přes net a pak si tam dojdu, mám taky 14 dní na výměnu.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od krucoun »

Tak uvidím no, já tam kupoval poprvé a tak neznám jednání těch lidí tam. Je to vše o lidech.
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od vitousek »

Každý větší obchod ( kamenný - Tesco , Datart ......) dávají sedmi denní lhůtu na vrácení bez udání důvodu. Nechci sahat nikomu do svědomí , ale zkusil bych v první řadě reklamaci ( dohodu ) ,poté reklamaci " dle obchodního a občanského zákona ( pozor na tvrzení o reklamačním řádu - není to totéž ) a nakonec podle výsledku naznačit možnost Obchodní inspekce a pod.úřadů. Ale věřím , že to půjde v pohodě . Alespoň ti to přeji.

Jan Kadlec
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
koko
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od koko »

Zakladem pri kazdy reklamaci je prijit do obchodu s tim ze je to proste jasna reklamace a ze musis dostat novy zbozi nebo penize. Nesmis z toho ustoupit a musis opakovat porad to same, pripadne chtit vedouciho atd. Musis byt naprosto nekompromisni. Jinak te zdolaj.
V Hangaru jsou opravdu strasny borci, machri udesny, ale s touhle reklamaci by nemel byt problem.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“