Ahoj. Není zde někdo z oklolí Kladna popřípadě Louny, Most, kdo by mi pomohl napípat seřídit a zalétnout T-Rex Sport_
Mám Graupner MZ18 Hott
Gyro Align GP 750.
Na stará kolena jsem se asi zbláznil a chtěl bych si vrtulník vyzkoušet, ale samozřejmě nevím jak nastavit a napípat.
I když jsem to podle youtube napípal do vysílače, nevím zda je to OK.
Předem děkuji Petr
T-Rex450 Sport Pomoc
T-Rex450 Sport Pomoc
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: T-Rex450 Sport Pomoc
Jestli se ti někdo neozve a pokud by pro Tebe nebyl problém si udělat výlet, tak se ozvy. Základ je jestli máš vše podlepené lepidlem spoje kov na kov a alespoň na hrubo seřízený.
Ahoj. Děkuji za nabídku a vůvec by nebyl problém
Já jsem to koupil z bazaru pán říkal, že je to připravené k letu, ale že s tím 4 roky nelétal. Předpokkládám, že to seřízené je.
Já létám letadla a tohle je můj první vrtulník.
Tak to si asi dovedeš představit co o tom vím.
Petr
Já jsem to koupil z bazaru pán říkal, že je to připravené k letu, ale že s tím 4 roky nelétal. Předpokkládám, že to seřízené je.
Já létám letadla a tohle je můj první vrtulník.
Tak to si asi dovedeš představit co o tom vím.
Petr
Ahoj, ponúkam Ti: http://www.4k.sk/rc/rc-heli-akonato.htm, je tam pár riadkov aj o nastavení hlavy. Snáď Ti to pomôže.
Ahoj Ujo.
Moc ti Dekuji. Samozrejme mi pomuze každá informace kterou vstrebam. Poradne nastuduji. Jeste jednou Dekuji.
P.
Moc ti Dekuji. Samozrejme mi pomuze každá informace kterou vstrebam. Poradne nastuduji. Jeste jednou Dekuji.
P.