SP racing F3

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Odpovědět
Zpráva
Autor
Werner_Hynek

SP racing F3

#1 Příspěvek od Werner_Hynek »

Ahoj, mam prosím problém s deskou cleanflight SP F3 https://blog.seidel-philipp.de/wp-content/uploads/2015/12/sp_racing_pro_f3_vorne.png

Nejde se na ní zaboha připojit, flashnout nic. Ozkoušeno snad vše, ovladače atd. Samotná deska svítí modře (power) zároveň však svítí červená led kontrolka (nebliká) Obrázek
Blacksite
Kontaktovat uživatele:

Re: SP racing F3

#2 Příspěvek od Blacksite »

Vyzkratoval jsi boot piny? Jakozedobre? Nekdy proste nestaci jen kablik :D ja tovzdycky propajel a byl klid
Taranis X9D+
bookworm

#3 Příspěvek od bookworm »

Vyzkoušej ještě prográmek ImpulseRC. ( necháš desku připojenou na USB a spustíš program ) Ono to nějak dokáže opravit. A stáhni si novej BF ten co fungoval v Googlu už myslím není podporovanej.
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Blurcak »

Mam pocit ze u tehle desky je potreba nastavit rychlost rozhrani manual/256000 pokud ji chces flashovat nebo tak nejak
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
muznik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od muznik »

Zůstala mi tato deska v šuplíku. Uvažuji o použití na stabilizaci modelu. Mám připojen Sbus Frsky .
Komunikace s vysílačem je v pořádku. V BETAFLIGHT configuraci bych chtěl zvolit airplane kde jsou popsány výstupy na serva . Napájení 5V mám připojeno na jeden z pinů PWM1? odsud se dostává i na přijímač SBUS. Na ostatních výstupech podle popisu očekávám pohyb serv. Nic se však neděje . Je třeba v tomto modu něco odblokovat ? Zkoušel jsem ARM tak jako na kopteře ale bez efektu. Na internetu jsem hledal ( možná špatně :( ) bohužel bez nějakého většího úspěchu. Předpokládám že nejsem první kdo toto zkouší , ale stačilo by nakopnout , popř nějaký odkaz . Děkuji Mirek
blembondo

#6 Příspěvek od blembondo »

muznik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od muznik »

Děkuji za odkazy , ten první nic moc, ale druhý je lepší. Vypadá to že mě nakopne :) .
Vím že INAV je na plošníky , ale prozatím jsem s ním nedělal , ale zkusím . Vše je jednou poprvé :)
Ondrejwolf

#8 Příspěvek od Ondrejwolf »

Ahoj potřeboval bych poradit jsem úplný začátečník postavil sem si copteru s SP racing F3 připojil jsem ji na můj PC windows 10 stáhl betaflight a CP210x a také STM USB drivers po nainstalováni se mi v betaflight objevil port COM 4 ale ve správci zařízení mám u portu žlutý trojúhelník a coptera nejde připojit na desce mám spojené BOOT
Dokázal by mi někdo poradit dekuju
Přílohy
image.jpg
Piwus

#9 Příspěvek od Piwus »

nemáš nainstalovanej správně ovladač ve voknech o kousek vejš se tu psalo o programech na řešení problému
Ondrejwolf

#10 Příspěvek od Ondrejwolf »

Odpovědět

Zpět na „Coptery - elektronika“