Kam dát na zimu éra (mám nevytápěnou dílnu a mám obavy že vlhkost by přes zimu odvedla značně detruktivní práci) ..a co s baterkama,LiPol a NiMH,co s tím??
kam s ním??
- wh
- Kontaktovat uživatele:
kam s ním??
Lidičky,poraďte:
Kam dát na zimu éra (mám nevytápěnou dílnu a mám obavy že vlhkost by přes zimu odvedla značně detruktivní práci) ..a co s baterkama,LiPol a NiMH,co s tím??

Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: kam s ním??
wh píše:Lidičky,poraďte:
Kam dát na zimu éra (mám nevytápěnou dílnu a mám obavy že vlhkost by přes zimu odvedla značně detruktivní práci) ..a co s baterkama,LiPol a NiMH,co s tím??![]()
![]()
Lipolky nabiť na cca 60% kapacity a nechať na bezpečnom a chlanom mieste.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
zdzd udeřil hřebík na hlavičku
Odkaz od zdzd je absolutně výstižný 
I když máme rodinný domek,je to problém.Jedna místnost,kde jsou skříně na šaty,postel.Sluoží i jako dílna a v ní asi 12 modelů-v současné době žádní drobečkové-např.Katana 2,2m,Topline 2m,Větroň 3,5m,Funtana 90........
A pak vysvětlujte manželce,že když se chce dostat do skříně musí opatrně(slovo opatrně asi nepochopí nikdy) dát stranou trup např Katany.
Foto raději ani nepřikládám.
A pak vysvětlujte manželce,že když se chce dostat do skříně musí opatrně(slovo opatrně asi nepochopí nikdy) dát stranou trup např Katany.
Foto raději ani nepřikládám.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejak, na skrini v loznici, na zachode na zdi, maly mrchy zaveseny u stropu, elektrovetrone slozeny v krabicich.... Ale predstava, ze by manzelka mela neco "opatrne davat stranou" kdyz jde do skrine, me rozesmala... to by bylo milosrdnejsi to ero rovnou rozslapat, nez ho nechat pomalu umucit k smrti neznou zenskou ruckou... 
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz