Wifi a mobilni data

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lojzeg

Wifi a mobilni data

#1 Příspěvek od lojzeg »

Dobry den.Rad bych se zeptal na jednu vec.Tady nekdo psal o wifi a mobilnich datech.Phantom ma prece svoji wifinu kterou se spojuje s mobilem(tabletem) a radiem.Je to tak?Ikdyz jsem si vsimnul ze nekdo ma radio a tablet spojen kabelem.Ja kdyz jdu litat tak ikdyz mam zapnuta data tak nefunguji kdyz se spojim pres wifi Phantomem.Snad jsem to napsal srozumitelne.Nedelam neco spatne?Jak to teda funguje?
Grugh

Re: Wifi a mobilni data

#2 Příspěvek od Grugh »

lojzeg píše:Dobry den.Rad bych se zeptal na jednu vec.Tady nekdo psal o wifi a mobilnich datech.Phantom ma prece svoji wifinu kterou se spojuje s mobilem(tabletem) a radiem.Je to tak?Ikdyz jsem si vsimnul ze nekdo ma radio a tablet spojen kabelem.Ja kdyz jdu litat tak ikdyz mam zapnuta data tak nefunguji kdyz se spojim pres wifi Phantomem.Snad jsem to napsal srozumitelne.Nedelam neco spatne?Jak to teda funguje?

U většiny mobilů dojde k vypnutí mobilních dat, pokud se mobil připojí k wifi síti, u které se předpokládá, že slouží k přístupu k internetu.
Nedá se u tvého mobilu nakonfigurovat typ wifi připojení k phantomovi tak, aby nevypínal mobilní data?
Mimochodem na svém mobilu jsem podobnou volbu nenašel.
lojzeg

#3 Příspěvek od lojzeg »

Mno koukal jsem do nastaveni a nikde jsem to tam nenasel.Ale na druhou stranu si myslim ze nez zapnu P3S tak pustim dji go nebo litchi,mobil nebo tablet nacte mapy a pak zapnu radio a drona.Teoreticky by tam mapy mohli zustat.Ted ale resim jaky tablet.A fakt nevim.
Steve

#4 Příspěvek od Steve »

Já jsem s P4 létal bez karty, takže přes wi-fi data určitě nejdou, RX komunikuje s modelem na svém pásmu.
Tablet je propojen kabelem pro zobrazení dat.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“