LiPo baterky 6S
LiPo baterky 6S
Neviete niekto co sa deje? Na HobbyKingu uz nie je mozne kupit 6S bat s vyssou kapacitou (4500 a viac). Skoncilo nam kupovanie lacnych LiPo z ciny alebo je to len docasne?
Kde sa este daju kupit za normalnu sumu lipo z ciny?
Kde sa este daju kupit za normalnu sumu lipo z ciny?
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
Re: LiPo baterky 6S
Taky sem si chtel k vanocum poridit a nic moc vyber... Ale myslim, nebo spis doufam, ze je to jen docasne...
Čistě teoreticky vyhledávač přihrál jak Turnigy 5000mAh 6S 20C tak Turnigy 5000mAh 5S 20C
Turnigy 5000mAh 6S 20C
Turnigy 5000mAh 5S 20C
Turnigy 5000mAh 6S 20C
Turnigy 5000mAh 5S 20C
A objednaval si uz niekedy lipo z HK? Asi nie...
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
To: "IgorGSM" Taky jsem psal "čistě teoreticky". HK a podobné moc nemusím. Pokud by se to do
budoucna změnilo, rád se nechám poučit. Je to schůdnější než jít (pokusně) "Na trh s vlastní kůží".
budoucna změnilo, rád se nechám poučit. Je to schůdnější než jít (pokusně) "Na trh s vlastní kůží".
Pro vysvětlení gucharovi: na HK lze dovážet velké baterky a chemikálie pouze z evropského skladu. Jinak jsou tam nějaké zákazy kvůli problémům s bezpečností přepravy.
Ale důvod proč evropský sklad aktuálně nemá velké baterie neznám.
Ale důvod proč evropský sklad aktuálně nemá velké baterie neznám.
Ď. S bezpečnostními listy (a pravidly lithiové články) nejen pro dopravu, jsem se už potkal. Není to
jednoduché, ale ani to není neřešitelné. Částečně to možná může souviset s použitím drone-ISIS.
jednoduché, ale ani to není neřešitelné. Částečně to možná může souviset s použitím drone-ISIS.
Ja narazil uz pred mesicem. Ze vyber vetsich a tvrdsich min 40C 6ticlaku stal za prd. Shanel sem nakonec sem nic nekoupil. Myslim ze se to podepsalo i na cene LIPO u nas zda se me ze LIPO podrazily.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
No tak koupíš spalovák a lipol přestaneš u 6s řešit 
Mam do HB D8T Brushless je to 8minova truggyna v zhaviku bych ji nechtel maly vykon a neumel bych to spravne nastavit, v elektrice je to lepsi.
To uz radsi koupim 5tinu na benzin ale takova jaka by se me libyla stoji moc penez...
To uz radsi koupim 5tinu na benzin ale takova jaka by se me libyla stoji moc penez...
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
HB-D8T Brushless
HB-D8T Brushless
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
Snek píše:No tak koupíš spalovák a lipol přestaneš u 6s řešit
moje slova, pořídil jsem spalovák a nějaké LIpol ještě mám a jak dojdou neřeším
Mam helin 6 a mam aj spalovaka. Mam si kupit dalsieho? Ale co s tymi 5 na Lipo?
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
já nakupuji lipolky jedině od Emotors.cz
značka Dinogy Sport ty jsou 30/60C a pak Dinogy 65/130C lítám je už 3 roky , lítá je i Lukáš Vacek a ta cena není zase tak hrozná
značka Dinogy Sport ty jsou 30/60C a pak Dinogy 65/130C lítám je už 3 roky , lítá je i Lukáš Vacek a ta cena není zase tak hrozná
obadal.rada píše:já nakupuji lipolky jedině od Emotors.cz
110€ az 135€ za pack neni az tak hrozna cena? Je to o 100% drahsie ako taky isty pack z HK alebo BG.
IgorGSM píše:.... ako taky isty pack z HK alebo BG.
Není stejný. Má hezčí nálepku, ten dražší.
A nákupem doma hlavně nepodrýváš zásadní pilíře naší (vaší) ekonomiky.
To jsi vlastenec, doporučovat a preferovat nákupy v Asii?
Trochu mně ta informace znervozněla, že zmizely 6s packy. Naštěstí používám ne 6s ale 2x3s v sérii, ty tam zatím jsou, asi udělám předčasný nákup...
jyrry.webnode.cz