Neřešitelný problém s Aerofly professional deluxe, poraďte.

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
adam1984

Neřešitelný problém s Aerofly professional deluxe, poraďte.

#1 Příspěvek od adam1984 »

Dobrý den. Pořídil jsem si AeroProfessional Deluxe. Letecky simulator jsem bez problemu nainstaloval.Ale pri spojeni s rc radiem, ktery požovám na normální létání, to nefunguje. Spojeno je to pres usb ikarus inter face a proste hra nekomunikuje s radiovým vysilačem Graupner MX- 12. Prosím poraďte cos tím?? nemají být nějaké ovladače ke kabelu nebo vysilačce. Známej má stejnou hru a bez problému jen propojil futabu přes usb do pc a už mu to šlapalo, ale mě už ani na druhým počítači ne. Jinak hra funguje, ale ovládání prostě ne. Děkuju za radu.
Tibor BK
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Tibor BK »

1/vysílač musí být v režimu PPM
2/dej calibrate aproveď kalibraci
3/dej control a nastav vysílač a proveď přiřazení ovladačů k funkcím
adam1984

#3 Příspěvek od adam1984 »

Na vysilacce je PPM rezim. a pri pripojeni to pise tabulku kde je anglinky ze zarizeni nepracuje spravne a at pripojim do usb portu. A posledni zaslne odpovedi nerozumim, prosim o vysvetleni
Tibor BK
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tibor BK »

georg píše:Ahoj potřebuješ cr.ck, více SZ

napsal adam1984

Spojeno je to pres usb ikarus inter face a proste hra nekomunikuje s radiovým vysilačem Graupner MX- 12

pokud dobře chápu tak je k tomu origo interface tak je problém asi někde jinde
Tibor BK
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Tibor BK »

intarface by měl být ve woknech- systém/správce zařízení
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MakoBear »

to adam1984 :
mam take aerofly a to original bez cr.cku :-) obcas se mi stava ze se mi to ve winxp nechyta - aerofly vidi interface ale nevidi vysilac, po restartovani a zasunovani usb interface se to po chvili chytne, obcas se mi stane , ze se se chytne napoprve, nepodarilo se mi zjistit souvislost resp postup.
Mam Win XP a Multiplex Evo.
Stava se ti to same ? tj . aplikace vidi usb interface ale ne vysilac (transmiter) ?
jogi24

#7 Příspěvek od jogi24 »

Mne funguje AFDP cez interface len s nadstavenim ako analogovy joystick,aj ked mi najde USB interface. Vyskusaj. 8O
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“