Spektrum Dx6i + MultiFlight simulator - rozsah hodnot kniplů

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jamuf

Spektrum Dx6i + MultiFlight simulator - rozsah hodnot kniplů

#1 Příspěvek od jamuf »

Zdravím všechny,

bohužel se mi tu nikde nepodařilo dohledat odpověď, nicméně věřím, že mi někdo bude schopen poradit.
Když jsem začal používat Multiflight simulator od Multiplexu, měl jsem k němu v podstatě nejlacinější tréninkovou vysílačku(nějakou do Carsonu, prodávali ji společně s FMS), která ovšem fungovala bezchybně - tj. když jsem například stáhl plyn na spodní krajní polohu, motor v simu se taky vypnul (zastavil). Když jsem na tomtéž počítači zkusil použít svojí normální vysílačku, Spektrum DX6i, tak mi bohužel kniply fungují v omezném rozsahu - tj. když zůstanu u plynu, nejde mi úplně stáhnout, i když mám páčku v krajní poloze a samozřejmě nedám ani plný plyn. Porovnával jsem hodnoty na vysílačce, která je zobrazena v dolním rohu v simulátoru, a tam mi v krajní poloze u DX6i ukazuje v procentech nějakých 30% výchylky.

Neví náhodou někdo, jak by se to dalo vyřešit?
samojed3

Re: Spektrum Dx6i + MultiFlight simulator - rozsah hodnot kn

#2 Příspěvek od samojed3 »

Zkoušel jsi kalibrovat vysílač na simu?
když už člověk letí tak má koukat aby letěl a když kouká aby letěl tak má letět s tím s čím umí
jamuf

Re: Spektrum Dx6i + MultiFlight simulator - rozsah hodnot kn

#3 Příspěvek od jamuf »

Jj, zkousel, bohuzel, nemelo to zadny efekt.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“