DP model existuje?
DP model existuje?
Pánové, prosím o pomoc. Funguje DP model pana Pavla Dostála? Již přes týden se jim marně snažím volat, e-mailovat, ale stále to je bez odezvy, mobil neberou. Mám u nich již více jak 2 měsíce objednán podvozek a připadá mi to, jako by se zapírali. Objednávku mi pan Dostál na telefon ale potvrdil. Předem díky za jaké-koliv info.

Re: DP model existuje?
Hmm, zkoušej dál on je P.Dostál "vysoce komunikativní člověk"..... měsíc či dva a dovoláš se
a nebo má nějaký problém, což nikomu nepřeji
Ahoj, já jsem od pana Dostála kupoval v srpnu letadlo a vše bylo v pořádku. Dokonce mě ještě potom do HK příležitostně vezl nějaké další díly. Takže za mě spokojenost
. Tak dej vědět jak jsi dopadl.
T-Rex 450Pro,Hughes 500E,T-Rex 550E,Omega 1200,Trenér E,Beta 1400,Quad KK2.0,Phantom1+H3 2D+SJ4000
Dopadlo to dobře, podvozek jsem měl před vánocema doma. Když jsem psal ten dotaz, tak to bylo z beznaděje. Vše se ale vysvětlilo, pan Dostál byl mimo republiku, alespoň mi to takto vysvětlil.
Tak to jsem rád, připadal mě jako slušnej člověk. Tak přeji pěknýho Silvestra a hlavně kolik vzletů tolik přistání
. Radek
T-Rex 450Pro,Hughes 500E,T-Rex 550E,Omega 1200,Trenér E,Beta 1400,Quad KK2.0,Phantom1+H3 2D+SJ4000