Nabijecka JB-1100
- fandar2
Nabijecka JB-1100
Ahoj, mam moznost sehnat tuto nabijecku za cca 1200,- Ale na anglickych forech jsem cetl, ze to je spatna nabijecka.
Koukal jsem, ze na Rcrevue je o ni clanek, u nas vsak zatim jeste nejni rerevue na zari v prodeji, nemohl by nekdo poslat ten clanek naskenovany?
Dekuji
Koukal jsem, ze na Rcrevue je o ni clanek, u nas vsak zatim jeste nejni rerevue na zari v prodeji, nemohl by nekdo poslat ten clanek naskenovany?
Dekuji
No v RCeecku ji docela zdrbly tak nevim. Vecer ti ten clanek kdyztak poslu. Jinak nabijecka ktera se chova jako "4v1" ( nabiji kazdy clanek zvlast je tato) http://www.topmodelcz.cz/index.php?&des ... ail&id=683
V testech u "Zajice" dopadla v ramci nabijeni docela dobre http://www.zajic.cz/jaknabiji/jaknabiji.htm#topmod a jinak se taky prodava pod oznacenim Xpower B8080 taky nad ni premyslim.
V testech u "Zajice" dopadla v ramci nabijeni docela dobre http://www.zajic.cz/jaknabiji/jaknabiji.htm#topmod a jinak se taky prodava pod oznacenim Xpower B8080 taky nad ni premyslim.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
- Streader
- Kontaktovat uživatele:
Ta o které píšeš, je zase shodná s HXT odkaz zde z Hobby City.
Tady je za 25 USD
Zajíce celkem zaujala.
Sice nabíjí trošku dýl, ale to nemusí být na škodu životnosti. Z grafu to vypadá, že koncové napětí je asi 4,25-4,3V není to už trochu moc?
Ta JB 1100 dává menší proud (1,1A oproti 2A od HXT), ale má nastavitelné koncové napětí na 4,15 V a nabíjí i NiCd (delta-peak?)
Zdá se mi trošku univerzálnější.
Tady je za 25 USD
Zajíce celkem zaujala.
Sice nabíjí trošku dýl, ale to nemusí být na škodu životnosti. Z grafu to vypadá, že koncové napětí je asi 4,25-4,3V není to už trochu moc?
Ta JB 1100 dává menší proud (1,1A oproti 2A od HXT), ale má nastavitelné koncové napětí na 4,15 V a nabíjí i NiCd (delta-peak?)
Zdá se mi trošku univerzálnější.
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"
Frekvence: 35 Mhz Kanál: 64
- Streader
- Kontaktovat uživatele:
helifish píše:No v RCeecku ji docela zdrbly tak nevim. Vecer ti ten clanek kdyztak poslu.
Pls pokud by to bylo možné rád bych ten článek viděl. Kdyžtak třeba na e-mail aby tady nebyly problémy?
Předem díky
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"
Streader píše:helifish píše:No v RCeecku ji docela zdrbly tak nevim. Vecer ti ten clanek kdyztak poslu.
Pls pokud by to bylo možné rád bych ten článek viděl. Kdyžtak třeba na e-mail aby tady nebyly problémy?
Předem díky
Vecer ti poslu scany do emailu. Na Hobby City o ni vim taky
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Nabíjení(občas) po čláku(ala system valcha)je to nejlepší co se dá pro lipoly udělat. Omezovač (limiter) od p. Zajíce je taky dobrá volba(vlastně jakoby nabíjí po článku a hlídá si jen jeho koncový napětí- nijak "inteligentně" nezasahuje do samotnýho nabíjecího agoritmu nabíječe a nesnaží se články rovnat v průběhu nabíjení). Tedy jakoby několik samostatných nabíječů(laicky řečeno) .
ICQ 638556901