Nabijecka JB-1100

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
fandar2

Nabijecka JB-1100

#1 Příspěvek od fandar2 »

Ahoj, mam moznost sehnat tuto nabijecku za cca 1200,- Ale na anglickych forech jsem cetl, ze to je spatna nabijecka.
Koukal jsem, ze na Rcrevue je o ni clanek, u nas vsak zatim jeste nejni rerevue na zari v prodeji, nemohl by nekdo poslat ten clanek naskenovany?
Dekuji
Streader
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Streader »

Nazdárek,
taky bych se připojil.
Nemáte někdo ten článek? Není moc nabíječek, který nabíjejí po jednotlivých článcích (podle mě ten nejlepší způsob)

Díky
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"

Frekvence: 35 Mhz Kanál: 64
helifish

#3 Příspěvek od helifish »

No v RCeecku ji docela zdrbly tak nevim. Vecer ti ten clanek kdyztak poslu. Jinak nabijecka ktera se chova jako "4v1" ( nabiji kazdy clanek zvlast je tato) http://www.topmodelcz.cz/index.php?&des ... ail&id=683
V testech u "Zajice" dopadla v ramci nabijeni docela dobre http://www.zajic.cz/jaknabiji/jaknabiji.htm#topmod a jinak se taky prodava pod oznacenim Xpower B8080 taky nad ni premyslim.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Streader
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Streader »

Ta o které píšeš, je zase shodná s HXT odkaz zde z Hobby City.
Tady je za 25 USD :D
Zajíce celkem zaujala.
Sice nabíjí trošku dýl, ale to nemusí být na škodu životnosti. Z grafu to vypadá, že koncové napětí je asi 4,25-4,3V není to už trochu moc?

Ta JB 1100 dává menší proud (1,1A oproti 2A od HXT), ale má nastavitelné koncové napětí na 4,15 V a nabíjí i NiCd (delta-peak?)
Zdá se mi trošku univerzálnější.
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"

Streader
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Streader »

helifish píše:No v RCeecku ji docela zdrbly tak nevim. Vecer ti ten clanek kdyztak poslu.

Pls pokud by to bylo možné rád bych ten článek viděl. Kdyžtak třeba na e-mail aby tady nebyly problémy?

Předem díky

helifish

#6 Příspěvek od helifish »

Streader píše:
helifish píše:No v RCeecku ji docela zdrbly tak nevim. Vecer ti ten clanek kdyztak poslu.

Pls pokud by to bylo možné rád bych ten článek viděl. Kdyžtak třeba na e-mail aby tady nebyly problémy?

Předem díky

Vecer ti poslu scany do emailu. Na Hobby City o ni vim taky :)) a jinak kdyz budes chtit novou tu JB-1100 tak ji maji za docela slusnej peniz tady http://www.montymodel.cz/index.php?menu ... a_strana=1
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
arda1
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od arda1 »

Doporučuji všem prostudovat-jak nabíjí nabíječe a povídání o balancerech-velmi poučné! :wink:
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od arda1 »

Jinak jsem koukal že zde zmiňovaný nabíječ ukončuje nabití pomalu na 4,3V--ale myslím by to šlo seřídit. :wink:
ICQ 638556901
Streader
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Streader »

Ardo co si myslíš o nabíjení po článcích?
Podle mě je to to nejlepší co pro lipolky může být. Něco jako Nabíječka + Zajíc což je podle mne taky dobrá volba.

arda1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od arda1 »

Nabíjení(občas) po čláku(ala system valcha)je to nejlepší co se dá pro lipoly udělat. Omezovač (limiter) od p. Zajíce je taky dobrá volba(vlastně jakoby nabíjí po článku a hlídá si jen jeho koncový napětí- nijak "inteligentně" nezasahuje do samotnýho nabíjecího agoritmu nabíječe a nesnaží se články rovnat v průběhu nabíjení). Tedy jakoby několik samostatných nabíječů(laicky řečeno) .
ICQ 638556901
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Marcos »

Mate ji uz nekdo? Dneska jsem na ni narazil pri prohlizeni DealExtreme a docela se mi zamlouva...za tu cenu :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“