Jako na každém letišti mají vytipovány lety a vědí co se odkud vozí.......
např Montreál- lety Air France komplet kontrola všech na ovoce a zeleninu /protože tím lítají obyvatelé Afriky s přestupem ve Francii tahají exot.ovoce a zelenina co v Kanadě není a hlavně nesmí se přivážet
lety stř. Evropa masné výrobky a sýry-pokud jsou origoč zabalené není problém ale domácí klobásy nedoporučuji vozit

a alkohol kontrola na povolené množství a orig. balení, ovšem dom. slivovice je problém pokud není v továrním balení. atd.
/ to je pro Kubaderu/letím z Montrealu přes Frankfurt a tam se ke kufrům přece nedostaneš pokud pokračuješ dalším letem, pokud jdeš vem mimo letiště jdeš přes něm.celníky a ty taky vědí co a jak kontrolovat. ,
ovšem v Praze jseš jak pěst na voko, protože z letadla Frank.-Praha lezou pasanti co mají max. osobní zavazadlo a malý kufríček a já s rodinou máme oproti nim každý kufr našlapaný na 23 kg váhy ze zámořského letu tak není unikum dát si dohromady odkud letíš tedy ze zámoř. letu. Když jsem se minule vracel hned jsem šel na kontrolu a rodina taky no pokecali jsme , a tak nějak mi mojí teorii o velikosti zavazadla potvrdili
A co se týká přímých zámoř. letů dnes např. s Deltou/NY/ nebo Transatem/Toronto,Montreal/, při návratu mají všichni kufry na 23 kg někdo má i připlacený další a je jen na celnících koho si vyberou, kamery jsou na letišti všude a prostě z letadla s 350 cestákama někoho vybrat a zkontrolovat musí a to nejen jednoho . No a pak je to bud a nebo. Howg