Zemřel arda1
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zemřel arda1
Radek zemřel dnes po dlouhé nemoci. Je to moc smutná zpráva.
S Radkem Pálou, zde pod přezdívkou arda1 jsem se potkal na několika modelářských akcích. Mnohem lépe jsme se však znali přes okno prohlížeče, kdy mi mnohokrát poradil. Buď přes SZ nebo při čtení jeho příspěvků. Nedávno jsem si na něj vzpomněl a viděl, že tu nějakou dobu nebyl. Už to nedořešíme.
Ardo1 najdi klid a mír.
Přítelkyni a rodině upřímnou soustrast.
S Radkem Pálou, zde pod přezdívkou arda1 jsem se potkal na několika modelářských akcích. Mnohem lépe jsme se však znali přes okno prohlížeče, kdy mi mnohokrát poradil. Buď přes SZ nebo při čtení jeho příspěvků. Nedávno jsem si na něj vzpomněl a viděl, že tu nějakou dobu nebyl. Už to nedořešíme.
Ardo1 najdi klid a mír.
Přítelkyni a rodině upřímnou soustrast.
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zemřel arda1
Já ho znal jen odtud. Happy landings kámo....
Tak to je drsný. Není to tak dávno, co mi psal SZ ve znění:"Tak co, žiješ?" Domlouval jsem se s ním, že až zase pojedu do Třebíče, mám se stavit na kafe. Promiň Radku, už to nestihnu.
To je teda šok! Znal jsem ho sice taky jen z rcmanie, ale byl to skvělý poradce a mockrát mi poradil a rád jsem s ním debatoval. Bude nám tu chybět.
Po Jendovi 01 další kluk z fóra,život není spravedlivý. 
- thsoft
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem taky v šoku.
Dodnes používám např. návod od jenda01 na lepení pantů (myslím že to udělal on):
http://jenda01.rajce.idnes.cz/TECHNOLOGIE_LEPENI_PANTU/
Dodnes používám např. návod od jenda01 na lepení pantů (myslím že to udělal on):
http://jenda01.rajce.idnes.cz/TECHNOLOGIE_LEPENI_PANTU/
corsair píše:Po Jendovi 01 další kluk z fóra,život není spravedlivý.
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak to je mi líto, sice jsme se znali jen odsud, on z Moravy, já z Práglu. Byl svůj, ale dobrý. Tak teď už může létat bez obav z rušení, nebude padat na pazoury, ani mu nebude chcípat motor, nebo se pálit regl. 
Hitec Aurora 9X
- JosefSvejk
Škoda ho..
Tak, ardo, pěkně nám tam sekej na letišti trávník, jednou si tam spolu všichni zalítáme, a hlavně pokecáme..........
Tak, ardo, pěkně nám tam sekej na letišti trávník, jednou si tam spolu všichni zalítáme, a hlavně pokecáme..........
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Tak tahle zpráva mě dostala do kolen, tím víc, že jsme se s Radkem znali osobně. R.I.P.
OK2WY
- MarthiR
Kdo ví, zda není život umíráním a smrt životem. Arda1 znal sem tě pouze z RCM a několikrát si mi pomohl a já ti přeji v tom modelářském nebi aby ses měl blaze.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
tak to je opravdu hodně smutná zpráva, také jsem si všimnul, že sem ted poslední dobou nepíše, jen jsem si myslel, že si dává jako obvykle na chvíli s rc mánií pauzu 
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
... byl to fajn kluk. Obcas jsme si psali a sem tam padla rec i na zdravotni stav.... musim ric, ze Radek to nesl celekem statecne.
veka1
veka1
...
...
...ach jo.....
... taky mi párkrát poradil....
- kaplik
- Kontaktovat uživatele:
Nevim co napsat, pred dvema dny jsem od nej jeste dostal zpravu na FB, nestacil jsem uz ani poradne odepsat. Radku, at nahore najdes ten svuj klid, ktery si ted asi moc v posledni dobe nemel.
Uprimnou soustrast cele Tvoji rodine. TADY JSI BYL IKONOU, NIKDY NEZAPOMENEME! Jsem rad, ze jsem Te poznal i osobne.
Uprimnou soustrast cele Tvoji rodine. TADY JSI BYL IKONOU, NIKDY NEZAPOMENEME! Jsem rad, ze jsem Te poznal i osobne.
Naposledy upravil(a) kaplik dne pát 25.09.2015 0:24, celkem upraveno 1 x.