co to je za předmět ?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
co to je za předmět ?
pánové mám tady takou věcičku neví někdo co to může být ? Délka asi 30 cm , průměr 3 cm. Snad by to mělo být z letadla - dospěláka
Re: co to je za předmět ?
podle toho vnitřního žebrování a zčernalé trávy bych tipoval že to je kus výfukového potrubí
A není to hlaveň kanonu z nějakého starého vojenského letadla?
zřejmě výfuk ani hlaveň to není. Z levé strany je plné dno. Ale díky za nápady. Já bych se spíše klonil, že se jedná o část nějaké letlampy.
- Xenomorfus
Tak pokud je to podobne "letlampe", pak by to mohlo byt na nahrivani "neceho" v zimnim obdobi. Pripodobnil bych to k samodujne nahrivaci lampe ve vybave nekterych starsich armadnich vozidel (ohrev saciho potrubi, apod.), pripadne k ohrivacum akumulatoru tamtez. Kdo jezdival treba s Pragou V3S, zna oboji
.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Ahoj,
pozor, aby to nebyla nějaká nevybuchlá munice. Hoď to do ohně někde daleko od lidí a uvidíš. Potom můžeš dále zkoumat.
Michal
pozor, aby to nebyla nějaká nevybuchlá munice. Hoď to do ohně někde daleko od lidí a uvidíš. Potom můžeš dále zkoumat.
Michal
misamltr píše:Ahoj,
Michal
dosť šialený nápad preverovať hádzaním do ohňa či sa nejedná o nevybuchnutú muníciu
epox píše:zřejmě výfuk ani hlaveň to není. Z levé strany je plné dno. Ale díky za nápady. Já bych se spíše klonil, že se jedná o část nějaké letlampy.
A co na to místní pyrotechnici už to omrkli ?
Munice to není, už jsem to konzultoval s profesionálními pyrotechniky, v ohni to bylo taky a právě z ohně je to vytažené, proto ta ohořelá tráva kolem. Je možné, že u toho ještě něco bylo a to shořelo. Nejvíc bych se klonil k názoru Xenomorfuse "Pripodobnil bych to k samodujne nahrivaci lampe ve vybave nekterych starsich armadnich vozidel (ohrev saciho potrubi, apod.), pripadne k ohrivacum akumulatoru tamtez." . A taky si myslím, že je to jen na jedno použití.
Ahoj,
tak lepší výbuch v ohni, než v rukou.
Michal
tak lepší výbuch v ohni, než v rukou.
Michal