Silnější motor do EDF 70

Diskuze o modelech poháněných pomocí EDF (dmychadla) nebo přímo modelářskou turbínou.
Pravidla fóra
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
Shorty

Silnější motor do EDF 70

#1 Příspěvek od Shorty »

Zatím je to spíš teoretickej dotaz.

Mohl by mi, prosím, někdo doporučit silnější motor do tohoto EDF. http://www.ebay.com/itm/Change-Sun-70mm ... 3ce63e84d0
Tedy pokud je to technicky možný. Chtěl bych případně zachovat 4S a přijatelnou cenu. Žádný dělo za šílenej peníz. Za to mi to nestojí. Je to zatím jen úvaha, kdyby tah nestačil.
Díky
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Wirda
Kontaktovat uživatele:

Re: Silnější motor do EDF 70

#2 Příspěvek od Wirda »

Teď mám na bazaru alu edf 10 listů s motorem E-flite na 4s 3200kv a 1.4kg tahu dává taky.
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D
Shorty

#3 Příspěvek od Shorty »

Wirda píše:Teď mám na bazaru alu edf 10 listů s motorem E-flite na 4s 3200kv a 1.4kg tahu dává taky.

????
Wirda
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Wirda »

Jako že ten E-flite motor si můžeš do toho koupit. Záleží kam to chceš a kolik od toho čekáš. Resp. jaký to má mít účinek. :wink:
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D
Shorty

#5 Příspěvek od Shorty »

Já už ho mám. Jen uvažuju, jestli by se případně dal ještě výkonnějším motorem trochu zvednout tah. Dík za nabídku.
Wirda
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Wirda »

Jestli máš ten 2600kv, tak zkus něco kolem těch 3200kv. Ale stoupne i proud. Mě to na zemi takhle ne plnou baterku bere i 90A. Nelítá to špatně, ale chci jít dál a dát 6s.
Odpovědět

Zpět na „EDF/Turbíny“