Tak ja to taky nejak nehonim, ale 1300 by bylo na muj vkus malo. Obcas za to proste musim "vzit", nemuzu si pomoct, nejvice mne vzrusuje, kdyz heli leti k zemi a nad zemi se na par cm zasekne

Takze i kdyz nemam nejake silene ambice, tak by mne slaby pohon trapil.
Prusvih je, ze 550e se dnes uz neda sehnat - shanim nove combo. Bezapadla mi prijdou hnusne. Takze zbyva to 6kilo. zase mi prijde konstrukce 500e vymakanejsi (servo ocasu v sasi, atd). 600 ma zase konzolu na prijimacovou aku, atd. Mam uz koupeny regl 100A YEP, do 600 je asi lepsi opto, ze? Ale pocitam, ze se necha normalne ustrihnou BEC - v tech yepech stejne stoji za nic a pouzivat 100A yep bez becu + prijimacove aku s BECem ze setu, je tak? A nebude tech 100A do 600 malo?
zase jestli je 600 proti 550 na 6s zdechlina, tak by mne to mrzelo. Muze to nekdo srovnat s T600N, ktereho jsem mel a lital 10% nitra? Byl jsem maximalne spokojeny, takovy svizny autobus. (planuju do toho dat nejake turnigy 5Ah 30C - gens ace se mi nelibi - hlavne jejich cena

) takze podvedome citim, ze tem turnigam by 550 delala mnohem lepe, ale kdyz ja ty baterky rad trapim

P.