litam t-rexe 450 a rad bych si k nemu poridil nejakou malou mrsku.
Dokazete mi doporucit z dnes dostupnych takovou, ktera ma :
1) dobrou odolnost pri padu - chtel bych s tim trenovat kousky, ktere jsou narocne na ruce, treba ve vysoke trave
2) dostupne a levne dily z ciny - to je priorita - nevim, jak moc se to rozbiji, ale kdyz uz s tim seknu, rad bych mel sklad nahradnich dilu "za par kacek"
3) solidni letovy projev - rad bych se vyhnul motorku na ocase, nedela to dobrotu a preferuju tedy heli s kardanem / reminkem - necham si to ale rozmluvit, pokud je na trhu heli, ktera za to stoji
Mam spektrum, takze kdyz to bude set bez vysilacky, tim lepe. Koukal jsem na CX250 FBL, libi se mi, ale prijde mi, ze se to po padu rozseka na mraky. Align 150 a 250 asi to same.
Nemam s tim zadne zkusenosti a nazivo jsem to nikdy nevidel. Dokazal by mi to nekdo prirovnat k te 450tce ? (mam zatim padlo verzi).
Nechci neco, co nepujde udrzet ve vzduchu, proto to vzhledem k velikosti bude chtit urcite bezpadlo, ze ? Pokud bych kupoval holou kostru a vybaveni, pak prosim o nejaky odkaz na Vas odzkouseny setup.
EDIT : nenapsal jsem to podstatne, co s tim chci delat - viset, letat osmicky, semtam premet, zatim zadne tvrde 3D, sice jsem lital T600, ale mel jsem dlooouhou pauzu a zase nic neumim, takze pojem o technice mam, ale na ruce jsem spis zacatecnik
Diky moc,
P.