antištěk-skušenosti

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
roman71

antištěk-skušenosti

#1 Příspěvek od roman71 »

Zdravím,máte někdo skušenosti s antištěkem?Popř. názor na jeho funkčnostMám souseda který si psa přestěhoval do zahrady že ho ruší jeho noční štěkání.To že já mám okna do pokoje a ložnice cca 6m od je ho zahrady a mě nespí děcka ho nezajímá.To jen pro ty co by mě chtěly osočovat že nemám rád psy.Na jinších forech pro tu to tématiku jsou rady typu zvykni si...Tak to skouším tady.Dík za odpovědi.

např. http://www.santec-fishing.cz/1/eshop/47 ... c-Antistek
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: antištěk-skušenosti

#2 Příspěvek od arda1 »

Viděl jsi film Univerzální uklízečka? :wink: :lol: :lol: :lol: Radek
ICQ 638556901
LittleFalco

#3 Příspěvek od LittleFalco »

Me v obdobnem pripade pomohla vzduchovka. Je to tak 20 let nazpatek. Od nocniho stekani to nepomohlo,ale stacilo, aby vrzlo otevirane okno a sousedovo hafan stahnul ocas a strihal do boudy at byla noc, nebo den.
V tomto konkretnim pripade bych se bal nizke ucinnosti (kratky dosah), napajeni jednou baterii neni uplne pecka..
Zpátky doma, v kopcích :-)
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Elfew »

A co udělat zvětšenou verzi s vyšším výkonem? Klidně bych to napájel 12-24 voltů, zdroj stojí pár korun.

EDIT: pokud je to to co si myslim ze ma znamy na zahrade, tak i ta mala krabicka ma opravdu solidni ucinnost. Minimalne na 25-30 metru to ten pes uslysi, myslim ze to bude stacit v tom provedeni z obchodu. Ucinne to je, znamy tim umlcuje psy, kteri pres den stekaj kdyz neni nikdo doma u souseda.
Naposledy upravil(a) Elfew dne pon 09.06.2014 23:43, celkem upraveno 1 x.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od arda1 »

Hodně jsem o tom kdysi četl - ale co vím tak to buď nevadí psovi vůbec a nebo si na to po krátký době prostě zvykne. Radek
ICQ 638556901
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Elfew »

Jde o to, ze ten soused na to nadaval. No takze to znamej sundal z mista kde to bylo a rekl mu ze je to sundane... samozrejme psi stekali dal, takze to schoval do parezu co ma na zahrade u plotu... od te doby ma pokoj. -> takze az to poridis, tak to nedavej na oci a nezminuj se o tom, at pak nemas problemy

Samozrejme kazde zvire si na to casem muze zvyknout, ale podle me kdyz dostane lekci tak se mozna vzpamatuje a rozhodne to za to stoji vyzkouset. je to porad lepsi nez jen nadavat a v noci nespat.

Jako dalsi vec pouzit poplasnou pistol, ta zabere vzdy :) dokonce jsem slysel, ze pomuze i vzduchovka a misto diabolek tak dat peprovou kulicku - stipne to ale neublizi.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od arda1 »

Nevím nezkoušel jsem - ale četl jsme zkušenosti - ty akustický prý naprd - jediný co zabere je antištěk na obojku - Radek
ICQ 638556901
Vilda74

#8 Příspěvek od Vilda74 »

Drtivá většina psů se bojí petard a různé pyrotechniky. Udělal bych na zahradě party s ohňostrojem a uvidíš. Škrtací petardy stojí pár korun, tak si jich pořiď zásobu na celý rok. Pokud to nejsou cvičení lovečtí psi zvyklí na střelbu, tak by to mělo zabrat. Náš pes se na Silvestra vždy spolehlivě odstěhoval do nejvzdálenějšího a nejtemnějšího koutku na dvě až tři hodiny a dělal, že neexistuje, natož aby dokonce štěkal.
Nacelnik

#9 Příspěvek od Nacelnik »

Antiškek na obojku je prima věc. Opravdu funguje :-)

Taky vím, že se psi hodně bojí dělobuchů střelby a rachejtlí....

Edit: Máme doma Rotvíka, zdrhal, tak dostal elekrický obojek a signální vodič kolem plotu, přiblíží-li se na určitou vzdálenost k plotu, obojek detekuje signál, dostane hafan nejdřív pípnutí jako upozornění a když to nerespektuje, dostane prdu. Zatím mu stačili 3 aby to pochopila :_)
JosefSvejk

#10 Příspěvek od JosefSvejk »

Nejlepší antištěk:
Přílohy
Broky.JPG
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
jio

#11 Příspěvek od jio »

Sakra koukám, jak jste ostří. Před nějakou dobou jsem se tady ptal na to, jak zařídit, aby mi psi nekáleli na trávník před plotem. Když jsem pak napsal, že do prvního deště pomohl pepř, tak jsem byl skoro veřejný nepřítel.
A teď tady vidím petardy, dělobuchy, patrony ...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od arda1 »

Jo já kdysi špekuloval jak zabránit aby mi kočky nelezly do kotelny a chtěl tam dát něco na způsob elektrickýho ohradníku - prostě aby jim to zabrnělo (koplo a věřím že by tam už podruhý palici nestrkaly) a JMalík na mě tehdá pomalu poštval Srstku s Kubišovou (chápej ochránce zvířat) -Radek
ICQ 638556901
JosefSvejk

#13 Příspěvek od JosefSvejk »

Jsme přece na smeťáku, tak to berte trochu s nadhledem.
Ve skutečnosti bych tu brokovnici asi nedokázal použít ani na vlastní tchýni :? .
Naposledy upravil(a) JosefSvejk dne úte 10.06.2014 15:55, celkem upraveno 1 x.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Nacelnik

#14 Příspěvek od Nacelnik »

Za své zvíře si odpovídám já, mám-li Rotvíka, musím se postarat aby z něj nebyl nepřítel č.1 ve vsi. Nebo, aby to nepopadlo takto: http://www.extra.cz/dalsi-utok-psu-na-dite-dva-rotvajleri-bez-dozoru-pokousali-chlapce-vlastnim-telem-ho-zachranila-matka

Odpovědnost leží na mých bedrech - má-li někdo lepší nápad a chuť experimentovat se svým psem - budiž
Já ne.
Proto má elektriku na krku a názory přes plot mě nezajímají :mrgreen:
Marena
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Marena »

No když nechce pomoci soused, je to vždy těžké.
Snažim se skoro každé ráno vzít psi na kolo a trochu je provětrat a pak pro ně není ani 9 hodin doma problém. Když jsme ale psa nechali kastrovat, tak měl límec a druhý den byl z toho doma asi flustrovaný a začal štěkat. Sleduju je kamerou a tak jsem se ho snažil přes kameru okřiknout. To peklo co jsem tím rozpoutal bylo hrozné. Naprosto ho ten zvuk rozzuřil. Musel jsem se sbalit a jet pro něj a vzít si ho do práce. Na Fenu to třebas působí naprosto spolehlivě. Když začala dělat bordel, tak jsem řekl jen "místo" a ona se sbalila a poslušně si lehla na místo a ani nepípla.

Takže tím jsem chtěl říci, že i když jeden může tvrdit, že to pomohlo, na druhého psa to může působit klidně opačně.

Druhá věc je jak je to spolehlivé. Buť aby to zachytilo štěkání, nebo aby to zase nespustil každý prd v okolí.

P.S. neexistuje něco podobného na sousedy? Psa nemají, ale o madam víme pořád :-(
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“