Nový mobil na 2 sim karty

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Dub79
Kontaktovat uživatele:

Nový mobil na 2 sim karty

#1 Příspěvek od Dub79 »

Zdar chlapi pomalu mi odchází má letitá Nokie C 02-03 a poohlížím se po nástupci na 2 sim karty. Nejlépe s OS Android. Na většinu co jsem koukal požaduje micro sim. Extra zvláštní požadavky nemám do nedávna jsem pouze volal a psal SMS, navíc bych brouzdal na netu, žádné hraní her a podobně. Limit ca 6 tis. Kdo máte s něčím konkrétním dobré zkušenosti šup sem s tím. Dík Dub79
www.rcletanijavornik.websnadno.cz
www.rclmkrychleby.estranky.cz
czpredseda

Re: Nový mobil na 2 sim karty

#2 Příspěvek od czpredseda »

Zrovna ve středu jsem si pořídil Onetouch idol mini místo nokie X2-02, takže podobnej případ a spokojenost, nepotřebuju od toho zázraky, na focení mám foťák, na psaní kompa. S ustřižením simek jsem se musel smířit, ale maj na to za 50 nástavec, že to pak jde dát zpátky do starýho mobilu. Dražší alcately maj jen vyšší výkon případně vyšší rozlišení a velikost, tahle velikost 4,3 mi akorát stačí, není to pádlo a je to lehounký.
ondra1402
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ondra1402 »

Lumia 630 dual sim.

ačkoliv je to zlotřilý windowsphone, který podle většinového názoru nic neumí, ti, co jej zkusili, chválí. Dělá 90% věcí, co Android (resp. úplně všechno to, na co smartphone používá 99% lidí), ale 100x spolehlivěji, rychleji a plynuleji. S čistým svědomím mohu doporučit, být Tebou, zařadil bych ji do výběru.
Ondra
FilipV
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od FilipV »

Caterpillar B15, pokud jsi akční ničitel telefonů. Už jsem ho koupal, letecký den má skoro pořád. A nic by jsi na něm nepoznal :D
Ale přehlídl jsem limit, ten je trošku přes... :oops:
honza r
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od honza r »

Mel jsem snad 5 let nokii e52 v nekolika exemplarich. Branil se smartphonu...ted mam asi mesic xiaomi redrice(hongmi),kupovany v cr a jsem nadsenej... Dve sim umi,ale ten display,ovladani a pod... Rukama mi v praci proslo nekolik desitek androidu a iphonu,tak mam s cim srovnavat..
Ondrej

#6 Příspěvek od Ondrej »

Mám 2 měsíce z ALZY
Mobilní telefon HTC Desire 500 (Z4) Black Dual-Sim (Obj. kód RQ130e1)
cena 5600,-
ScreenShield pro HTC Desire 500 na displej telefonu
cena: 320
a k tomu pouzdro z CZC.cz
HTC stojánkové pouzdro HC V911 pro HTC Desire 500
cena: 448,-
Nic víc není asi třeba. Ještě mám od předchozího telefonu ucho Platronic.
Telefon je OK. Volá, píše, naviguje, fotí. Klasika Android.

máš-li konkrétní otázky ptej se.
Problém Androidu: Nejdou vypnout data pro jednotlivé karty. Vypadne-li první karta, tak se druhá karta hlásí jako master a zapnou se na ni data. V mém případě dat T-mobile na 24 hodin za 24 korun. Ale karta vypadávala protože byla blbě zastřižena. Nechal jsem ji vyměnit. Nevím jak je to při ztrátě signálu. Nechal jsem je natvrdo vypnout data na druhé kartě u operátora na pobočce (přes net to nejde).
Pak už jsem to neřešil. Až nebude signál na první kartě (O2) tak na druhé kartě (t-mobile) asi taky nebude. Přeci jenom pokrytí O2 je lepší.

Ondřej
oplu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od oplu »

Za mě ber něco z číny Xiaomi, Zopo, oppo, Lenovo, ZTE, ThL, Huawei třeba na etotalk.com
Sám mám Zopo ZP 998+, máti Xiaomi Hongmi, měl jsem v ruce i další a všichni si tyto mobily vychvalují.
Fibik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fibik »

Já za sebe mohu doporučit iNew V3, cena cca 5500kč v tuzemsku. Vlastním týden. Jsem spokojený a má vše, co si uživatel potřebuje.
sgames
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od sgames »

ja mam lenovo a 760 za 2850 a maximalni spokojenost
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
coro

#10 Příspěvek od coro »

Ondrej píše:....
máš-li konkrétní otázky ptej se.
Problém Androidu: Nejdou vypnout data pro jednotlivé karty. Vypadne-li první karta, tak se druhá karta hlásí jako master a zapnou se na ni data. V mém případě dat T-mobile na 24 hodin za 24 korun. Ale karta vypadávala protože byla blbě zastřižena. Nechal jsem ji vyměnit. Nevím jak je to při ztrátě signálu. Nechal jsem je natvrdo vypnout data na druhé kartě u operátora na pobočce (přes net to nejde).
Pak už jsem to neřešil. Až nebude signál na první kartě (O2) tak na druhé kartě (t-mobile) asi taky nebude. Přeci jenom pokrytí O2 je lepší.
Ondřej

Mám cca mesiac androidný čínsky (kúpený tuzemsky oficiálne) GSmart Rey R3, za stovku (eur). Má dve karty a data spojenie vypínam a zapínam na hlavnej obrazovke jednou z ikoniek šetrenia baterky, pričom v Settings si môžem nastaviť ktorá karta ALEBO ŽIADNA, je používaná na Data, ktorá na SMS a ktorá na Voice.
Funguje to bezchybne vrátane toho že data sú vypnuté úplne (len Wifi alebo ani to), a to aj keď mám obe karty osadené ale aj keď mám v mobile len jednu. Plus sa zapína a vypína Google Sync, t.j. dá sa vypnúť aj keď data sú aktívne - ale niektoré veci tam komunikujú aj bez neho pri aktívnom datovom pripojení, to je holt tak, nato tam je to vypínanie. Jo a chodí na tom bez chyby aj wifi tethering akoby to bol klasický(infrastructure) wifi router.
MarthiR

#11 Příspěvek od MarthiR »

Na alze sem koupil před necelím rokem Prestigio MultiPhone 3400 DUO za 3100 dnes stoji 1700. sem sním nad míru spokojen, při bežném používani baterie vydrží 5 dnu, při stále zátěži 10 až 14 hodin
Telefon mám nastaven že při 00:00 se vypne a v 07:00 se zapne, samodřejmě že při budíku se tel. zeptá zda ho chcete zapnout

Obrázek
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Dub79
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Dub79 »

Dík chlapi za vaše zkušenosti s konkrétními přístroji.Nakonec jsem zvolil Lenovo S750.
www.rcletanijavornik.websnadno.cz
www.rclmkrychleby.estranky.cz
blesk
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od blesk »

Já pokukuju po xiaomi hongmi red rice, cena cca 4,7tis.
Fibik
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Fibik »

Hongmi radši ne. Má jenom pouze 4gb vnitřní paměti. Což může způsobit nedostatek místa pro aplikace cca 600mb. Proto jsem se rozhodl pro inew (má zhruba 2gb pro aplikace).
coro

#15 Příspěvek od coro »

Fibik píše:Hongmi radši ne. Má jenom pouze 4gb vnitřní paměti. Což může způsobit nedostatek místa pro aplikace cca 600mb. Proto jsem se rozhodl pro inew (má zhruba 2gb pro aplikace).

Úložný priestor môžeš dať na SD kartu a to máš dnes aj 32GB za pár korun. To koľko má či nemá interne, je úplne šumafuk, podľa mňa sú oveľa dôležitejšie veci a tie sa pripojiť nedajú..
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“