Nektere modelarske obchody jsou fakt k smichu...

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
niky79

Nektere modelarske obchody jsou fakt k smichu...

#1 Příspěvek od niky79 »

.... neco u nich objednavam, je to skladem. Dalsi den to skladem neni, "nedostupne", a ve schrance emaily, ze dana vec bohuzel neni uz dlouho skladem. No nic, objednavky jsem samozrejme zrusil s dovetkem, ze prisly o zakaznika.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

Re: Nektere modelarske obchody jsou fakt k smichu...

#2 Příspěvek od sharkcom »

Jojo, klasika po česku... Tohle úplně nesnáším! Naštěstí tu máme Jino...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
pepe*
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pepe* »

a nejenom modelářské, potřeboval jsem teď koupit ledničku a ve většině internetových obchodech u konkretního modelu uvedeno skladem, doprava zdarma.
Jenže ani jedno ani druhý není pravda :(
Graupner MX 20 HOTT, Supertrino mk II - Glavak 16", Extra 300, T-rex 500 PRO
srabsrab

#4 Příspěvek od srabsrab »

Taktak .... nekoho napalit, aby to bylo jeste podle zakona, je ted nejvetsi cnosti a znamkou inteligence a pracovitosti .... teda co se tyce podnikani v cesku....

A proste kdyz chci aby nekdo koupil cinskou vec ode me za 2 i 3krat vice penez nez dovezenou z ciny vcetne cla a DPH tak proste musim nabidnout odpovidajici servis .... kdo nepochopil ze jenom hodit marzi a cekat ze pritecou miliony za nic doufam brzo skonci ... doba kdyz to takhle slo je doufam uz davno pryc ...
kajman111

#5 Příspěvek od kajman111 »

Jojo ,já když nakupuju u nás, tak už taky jenom Jino
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lubosh »

Chtěl jsem koupit kolo ve velké prodejne v Praze, na webu měli dostupnost na dotaz.
Na můj dotaz odpověděli, že kolo již nelze objednat :evil:
Tak proč ho tam stále máte? No někdo nám spravuje web a ten to tam nechal...
Čili my nic, to oni.

Jinak se mi už i párkrát stalo, že zavolám do obchodu, přesně si vše potvrdím, a pak když přijedu je vše jinak. To bych v tu chvíli zabíjel....
Luboš
www.3dprintedtanks.com
Kovboj

#7 Příspěvek od Kovboj »

sharkcom píše:Jojo, klasika po česku... Tohle úplně nesnáším! Naštěstí tu máme Jino...

No, ono je těch slušných i trošku víc... ;-)
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Nakadah »

To mate i na moto aku - potreboval sem do stare motorky origo. Yuasa SYB-14L-A2 s integrovanym senzorem vysky hladiny elektrolytu. Eshop SKLADEM. Objednavam. Druhy den telefon nemame, nechcete neco ... ne nechci chci tuhle. OK objedname bude do 14ti dni - Fajn mam cas objednejte diky. Za tyden telefon, eee nejsou a uz nebudou. Aha, tak beru YB-14L-A2 a senzor sem si musel dat misto spuntu clanku.

V podstate jde funkcne o houno, ale stve me ten neprofesionalni pristup. Ani nevi co prodavaji a jestli to vubec maji nebo umi zajistit. Nak
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Kuba78 »

srabsrab píše:Taktak .... nekoho napalit, aby to bylo jeste podle zakona, je ted nejvetsi cnosti a znamkou inteligence a pracovitosti .... teda co se tyce podnikani v cesku....

mam takovy dojem, ze inzerovat neco skladem za cenu X a potom po objednani za to zadat cenu X plus neco (tedy doprava uz neni zdarma) a navic ze to neni skladem neni napaleni podle zakona, ale spise podvod a to je taky podle zakona ocenene.
Ja to delam jednoduse, kdyz je neco skladem a za nejakou cenu a libi se mi to, proste to objednam, mailem prijde potvrzeni a pokud se potom nekdo cuka ze este zapomel neco pricist nebo zapomel ze to nemaji.. no tak to je holt smula ale ne moje. I na toto zakon pamatuje. Nekdy je to opravdu opomenuti pak je to o vzajemne dohode, nekdy je to opravdu pokus o to trosku zakazniky "ozulit" a pak vetsinou po dvou trech mailech ten "zapometlivec" vymekne a uvedomi si ze lepe vydelat mene nez mit na krku TO nebo COI.Pokud na webu objednam a oni obratem potvrdi neco jineho, tak proste lzou, objednavka se rusi a obchod zarazuji mezi neseriozni a neopomenu se o tom zminit.
Dulezite je mit potvrzene vse pisemne.
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Elfew »

nakupuji uz jen pouze na benovoletadylka.cz ... co nemaji tak maji do druheho dne nebo po domluve do par dnu... paradni eshop
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od sharkcom »

No, ono je těch slušných i trošku víc... ;-)[/quote]
Inu možná ano. Nemám vyzkoušeno. Tuším že máš něco ty. Klidně mi napiš název do SZ.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Lakason

#12 Příspěvek od Lakason »

Já bych to tak černě neviděl. Onehdy jsem si objednal sportovní hodinky a protože je už neměli, poslali mi novější model za stejnou cenu a bez řečí.
Bubba

#13 Příspěvek od Bubba »

Tohle klamání je fakt na naštvání. Já už víc jak půl roku reklamuju zdroj od http://www.hobbyeshop.cz/ Bez jakékoliv komunikace. Obchod vypadá že dál vesele běží. Předal jsem to ČOI a teď čekám.
TREX 600N HC3SX, Sniper II HC3SX, TREX 450SE, Futaba T10 CG a nějaké to letadlo
danidani
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od danidani »

Tak klamání stylem "inzerce něčeho, co nemají, aby nalákali zákazníka, a pak mu prodali něco jiného" je jedna věc (s oblibou to dělají i autobazary) a postoj k reklamacím je věc druhá.

První vyřeším snadno, nakoupím jinde. V té druhé už přicházím o peníze - já naposledy třeba v elcar.cz, kde mi zamítli reklamaci 2 měsíce starého vodotěsného Traxxas VXL-3m regulátoru s tím, že se na autě při reklamaci objevila vlhkost. A co nadělám?
Bozha

#15 Příspěvek od Bozha »

Teď v nějakém článku na Lupě nebo kdesi jinde bylo, že u nás je cca 37000 e-shopů... V takovém množství jsem si jistý, že kvalita bude sledovat Gaussovo rozložení - stejně jako bude dost skutečně kvalitních, dost jich bude skutečně nekvalitních, no a ten zbytek někde mezi tím :lol: Sázet na to že zrovna ty modelářské budou v té lepší části je naprostá loterie.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“