Zdravím,
mohl by mi prosím Vás někdo poradit. Rád bych si koupil tyhle komponenty z hobby King, zajímalo by mě zda jsou kompatibilní (budou společně fungovat?). Nebo by jste raději doporučili jiné součástky? Děkuji za odpověď
OrangeRX DSMX/DSM2 2.4Ghz Transmitter Module (JR/Turnigy compatible)
OrangeRx Futaba FASST Compatible 8Ch 2.4Ghz Receiver
Turnigy 9XR Transmitter Mode 2 (No Module)
Kompatibilita součástek
Re: Kompatibilita součástek
Do 9xr strčíš dsm2/dsmx vysílací modul , ten ale nebude kompatibilní s příjamečem používajícím protokol FASST, takže si musíš koupit jakej přijímač?
odpověď modrá nebo červená je správná?
odpověď modrá nebo červená je správná?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
zavodak píše:Zdravím,
mohl by mi prosím Vás někdo poradit. Rád bych si koupil tyhle komponenty z hobby King, zajímalo by mě zda jsou kompatibilní (budou společně fungovat?). Nebo by jste raději doporučili jiné součástky? Děkuji za odpověď
Nebude to fungovat.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
no tak pokud máš na vysílači napsáno "JR/Turnigy compatible" a na druhém "FASST compatible", tak mi něco říká, že to spolu mluvit nebude.
Být na tvém místě, tak nelaboruji s tímhle legem a koupím do začátku něco v setu (Tx a Rx dohromady) v požadovaném systému
Být na tvém místě, tak nelaboruji s tímhle legem a koupím do začátku něco v setu (Tx a Rx dohromady) v požadovaném systému
-
Sofin
zavodak píše:Zdravím,
Vysílač a vysílací modul budou v pořádku, přijímač potřebuješ třeba tento:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__31224__OrangeRx_R620_Spektrum_JR_DSM2_Compatible_Full_Range_6Ch_2_4Ghz_Receiver_w_Failsafe.html
- mior
- Kontaktovat uživatele:
jindraj píše:no tak pokud máš na vysílači napsáno "JR/Turnigy compatible" a na druhém "FASST compatible", tak mi něco říká, že to spolu mluvit nebude.
Sa mýliš!
V tomto prípade "JR/Turnigy compatible" značí, že modul možno mechanicky zasunúť do Turnigy a vybraných JR vysielačov!
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Díky Sofin,
tahle odpověď je pro mě dostačující. Po 3 měsících mi přišla první zásilka z Hobby King (motory, regulatory atd.), jen potřebuju přiobjednat vysílač, přijímač, modul. Raději jsem se zeptal a ujistil, ať nekupuji úplnou blbost.
tahle odpověď je pro mě dostačující. Po 3 měsících mi přišla první zásilka z Hobby King (motory, regulatory atd.), jen potřebuju přiobjednat vysílač, přijímač, modul. Raději jsem se zeptal a ujistil, ať nekupuji úplnou blbost.
mior píše:
Sa mýliš!
V tomto prípade "JR/Turnigy compatible" značí, že modul možno mechanicky zasunúť do Turnigy a vybraných JR vysielačov!
No hlavně blbě čtu ... jsem to jen přelít očima a vidím v tom popisu JR a tu zkratku, kterou jsem spíš už předpokládal než četl jako DMSS (tedy tu JRkovou variaci protokolu). ... njn to je tak když člověk myslí, že si přečetl a ono ne... tak jsem se nějak upnul jen na tu protokolovou stránku věci