Auto do parku/lesa

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
biovirus

Re: Auto do parku/lesa

#2 Příspěvek od biovirus »

Ahoj, zalezi co chces jezdit, za me teda Traxxas Stampede VXL ve stridaku.

Na trial zase neco od AXIALU.
Jaryn87

#3 Příspěvek od Jaryn87 »

No do lesa, na nějaké menší skoky :-)
EasyStar (osazení Emax), vysílač: Lite4
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Doktor »

1) Nevim teda jaký máte v Nupakách lesy, ale tam co bydlim já mam někda problém les projít pěšky natož ho projet s modelem! :D
2) Další problém je ten, že pokud nemáš v okolí nějakou partu s kterou můžeš společně cokoli jezdit, tak Tě to asi brzo omrzí. Pak jedině najít nějakej plácek a vytýčit si trať sám pro sebe, neboť ježdění hennnn sem a hennnn zpátky je naprosto o ničem a ničemu Tě to nenaučí a bavit Tě to nebude.
3) Doporučit tu cokoli jiného nežli Traxxas či HPI rovná se diskusní sebevraždě! :wink:
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RimmerCZ »

Tak ja nevim podle tech odkazu. Rozpeti mas dost velke. Si neprve rozmysli, jestli chces 4kolku nebo zadokolku. Zadokolka v lese moc neobstoji, to je spis na tvrdsi povrchy nebo drahu atp a nema ani takovou velkou pruchodnost terenem. Mozna jeste Slash je z tech zadokolek v pohode a na blbnuti. Ale treba bandit je buginka, takze s ni toho moc neprojedes a ma i nejmensi kola. Na druhou stranu u vsech zadokolek je udrzba a i pripadne naklady na opravy mensi nez u slozitejsich 4kolek. Tohle tu ale mam pocit bylo uz v X ruznych vlaknech.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Stiwo

#6 Příspěvek od Stiwo »

Osobně mám sleshe 2WD a po lesních cestách to jezdí parádně :twisted: Bandita do lesa nee. Doporučuji Stampede nebo Slash. Ono je pravda že 4WD toho projede víc než zadohrab :roll: ale kamarád má sleshe 4X4 já jenom RWD a zas tak velký rozdíl v průjezdnosti terénem (v vyšší rychlosti - 20-40km/h) není. Jenom se zadokolkou musíš mít pořádné pneumatiky :D Jo a určitě je lepší koupit hned verzi se střídákem :wink:

4X4 - lepší průjezdnost ale vyšší náklady a náročnější údržba

2WD - průjezdnost terénem o trochu horší ale menší náklady, jednodušší údržba, a možná že i větší sranda protože ti ujíždí zadek můžeš s tím trochu "driftovat" a dělat jiné "prkotinky"

nejde říct co je lepší každému vyhovuje něco jiného :lol:
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
martinD

#7 Příspěvek od martinD »

presne, najskor si zvaz ake mas moznosti, nema zmysel kupovat auto, ktore nevyuzijes, bude to plytvanie peniazmi a raz ho predas aby si si kupil nieco praktickejsie. ja som najprv jazdil po ceste z jednej strany na druhu, potom pomedzi domy, neskor velky travnik v parku, potom lesopark, bmx trat, motocrossovu trat a posledne som vyskusal trat pre rc a uz ani inam asi nepojdem, okrem blbnustia s kamosmi, tam to ide aj najlepsie mojmu autu, akurat trat je mimo dosah, mozno raz za mesiac.

inak mam skladacku dvojkolku, na snehu nepouzitelna + neni vodeodolna, na vlhkej trave nejde, v trave kt nie je cerstvo pokosena tiez nie, na hline nema grip, na ceste to cloveka nebavi, priechodnost terenom ziadna pokial clovek nie je brutalny. jedine vyuzitie je na tej trati, ktora v okoli moc nie je . takze fakt to dobre zvaz, lebo inak doplatis.

na blbnutie do lesa monster, povedzme este shortcourse ale 4wd, alebo truggy
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
sukynator

#8 Příspěvek od sukynator »

Ahoj, je lepsi mit vic modelu, ale na procházky je super expedicni Dingo...

mrkni na:http://www.hobby-test.com/aktualne-axial-scx10-dingo.html
Kovboj

#9 Příspěvek od Kovboj »

Udělej si jasno kde budeš jezdit. Do těžšího terénu 4x4, pokud je to jen lehčí tak klidně zadokolku.
Jestli se tam pohybuje víc lidí tak bych volil něco menšího než 1:10, na ježdění ti bude stačit menší prostor - třeba LaTrax Teton 1:18 4WD od Traxxasu.
Stiwo

#10 Příspěvek od Stiwo »

No, s tím že 2WD na vlhké/mokré trávě nejede to je i není pravda 8O S mých vlastních zkušeností stock, sjeté pneumatiky a na mokré vyšší trávě se ani nehnu :lol: Ale stačilo to vyměnit pneu na něco lepšího (v mém případě všechna kola z 1/8 buggy) a na trávě nemám vůbec žádný problém :D Kamarádovi se 4x4 stíhám bez problémů :twisted:
Stiwo

#11 Příspěvek od Stiwo »

A ta 1/18 no, to má zase druhý kamarád :lol: (přeněji toto: http://www.hpiracing.com/en/kit/105502 ) a teda musím říct, že nic moc :? jestli pominu tlumiče jiné vady na kvalitě tak to teda toho zase moc neprojede a mně to připadá jako hračka (můj osobní názor) v trávě nemá šanci a tuning a náhradní díly... no výběr není veliký. :roll:
martinD

#12 Příspěvek od martinD »

ja by som si 1/8 gumy na bugynu nedal, po mechanicko fyzikalnej stranke sa mi to nepozdava. samozrejme, kvalita gum robi rozdiel, ale jazdit na supersoftoch rozsekanych po dvoch baterkach ma moc nebavi (tu jazdim tu je trava ale bacha tam je chodnik a par smyknuti po nom a kde mam vzorku), na x parov gum na kazdy povrch peniaze nemam a tak mam radsej obute nejake LRP J compound, ktore vydrzia aspon 10-20 pojazdeni po skoro hocakom terene aj ceste, podla narocnosti a furt su lepsie ako profi s vydretym vzorom.
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
Stiwo

#13 Příspěvek od Stiwo »

1/8 buggy kola se na Sleshe (Short course truck) běžně dávají a je to pohoda. Jinak já mám tohle pneu http://www.rcking.eu/cs/18/57549-bow-ti ... a-2ks.html je to tvrdá směs a i tak na trávě zabírá v parádně 8) Před tím jsem měl toto http://www.rcking.eu/cs/18/62322-komple ... -2-ks.html na s tímhle si podle trakce skoro nepoznal jestli je tráva mokrá nebo ne :lol: (s trochou nadsázky) zase ale na asfaltu se to sjíždělo strašně rychle :roll: Ty co mám teď jsou univerzálnější a myslím si že se jen tak nesjedou :)
Odpovědět

Zpět na „Auta“