Nelítá někdo v Aši s letadlama na modu2?
Sháním pomoc pro taťku. Má nalétáno na simulátoru, dostal ode mně křídlo na kterém se učí.
Jelikož se stěhuji mimo Čr přenechal jsem mu i Pipera a plně vybavený Bixler (přemotorovaný, cca 300w). Časově se mi už asi nepovede mu letadlo vytrimovat na jeho vysílačce. Nenašel by se někdo, kdo by mu mohl pomoci.
Bixler je natolik hodné letadlo, že by neměl být problém i zálet pro člověka zvyklého na mod1.
Děkuji za info.
Martin
Někdo z Aše na MOD2 ?
Re: Někdo z Aše na MOD2 ?
Mužů pomoct v Chebu.. 2ku lítám..
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
okno píše:Nelítá někdo v Aši s letadlama na modu2?
Sháním pomoc pro taťku. Má nalétáno na simulátoru, dostal ode mně křídlo na kterém se učí.
Jelikož se stěhuji mimo Čr přenechal jsem mu i Pipera a plně vybavený Bixler (přemotorovaný, cca 300w). Časově se mi už asi nepovede mu letadlo vytrimovat na jeho vysílačce. Nenašel by se někdo, kdo by mu mohl pomoci.
Bixler je natolik hodné letadlo, že by neměl být problém i zálet pro člověka zvyklého na mod1.
Děkuji za info.
Martin
já jsem z Aše, ale lítám mod 1. Ale kamarád lítá mod 2. Mohu se ho optat, zdali bude ochotný. Ale nevidím v tom problém.
Všechno jde! Pouze chcíplá koza se musí táhnout. LOOP VA Models, Hawker Hurricane e25, DX7
Dekuji to by bylo super.
Tatka se zatim jeste trochu boji, ale bavi ho to.
Tatka se zatim jeste trochu boji, ale bavi ho to.
popř. jeste LMK Lomnice u Sokolova kdybys vsude vyhorel 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Kissman píše:popř. jeste LMK Lomnice u Sokolova kdybys vsude vyhorel
Jo u nás by jsme po domluvě mohli třeba vzít tatíka na kabel. Akorát, že u nás lítáme většinou mód 1
staci prekrizit ruce

Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“