A protože mi právě došly všechny zásoby (manželka lepila koberec
Dokonce se nikde nerozlišuje, zda jsou pro pistoli nízko nebo vysokoteplotní, jako by to bylo jedno.
Má cenu si nějak připlácet za trošku dražší?
jyrry píše:chtěl jsem naznačit, že pokud mi nezáleží na výsledku, koupím v drogerii co tam mají.
Pokud chci definované parametry, pohledám...................
Lark píše:to robotmz: někdy si s ní víc pohraj a vyzkoušejLepím s tím kde, co. Zajišťuju kabely, lepím malé obrázky na zeď (na kvalitní omítku), opravuju roztržené sloupky pro šrouby v krabičkách, které nejdou pořádně ničím slepit, vytištěné šablony na různé podklady (plech, překližka, umakart...), upevňuju serva v houboletech. Při opravách konektorů zalisovaných v termoplastu s přelámaným kabelem jednoduše konektor ořežu, zkrátím a přeletuju kabel, zamatlám tavkou a nasliněnejma prstama vytvaruju nový "obal" včetně zeslabeného pružného přechodu, aby se kabel nelámal přes hranu. Slepuju s ní i rámečky na výrobu různých formiček na odlévání a já nevím co všechno. Lepí s ní i depronové modely, včetně výroby závěsů kormidel. Využití je tolik, že to nejde ani vyjmenovat. Osobně si už vůbec nedovedu představit, že bych byl bez ní
![]()
![]()