FC 450 na ramu dji 330

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
creagel

FC 450 na ramu dji 330

#1 Příspěvek od creagel »

Ahoj,

mam tu jednu quadru v konfiguraci X, ktera ma osazenou ridici jednotku dualsky FC 450. Vse se na prvni pohled zda, ze funguje. Odstartovat se da, viset taky. Ale jakmile naklonim kopteru na levou stranu, tak se to snazi dorovnat ale az moc a koptera se nakloni na druhou stranu a leti pryc (nestabilizuje se). Pokud naklonim kopteru dopredu/dozadu tak je vse naprosto ok. Pokud ji naklonim na pravou stranu, tak se to vetsinou srovna v pohode.

Vse zkouseno v modu se stabilizaci. Mate nekod nejaky napad, co by to molo delat?
ananas

Re: FC 450 na ramu dji 330

#2 Příspěvek od ananas »

nemáš jen reverz na řízení?
creagel

#3 Příspěvek od creagel »

Ne, ovladani je spravne. Koptera ma provlem jen s tou stabilizaci na klopeni (kridylka). Kdyz to zkousim dorovnat rucne kniplama,je to ok, ale udrzet to viset na miste je drina - porad to jakoby snazi dorovnat,ale az koc na druhou stranu.Kdyz kopreru drzim v ruce vodorovne,tak porad jeden motor toci vic a vic a snazi se to preklopit :(
Václav Procházka

#4 Příspěvek od Václav Procházka »

creagel píše:Ne, ovladani je spravne. Koptera ma provlem jen s tou stabilizaci na klopeni (kridylka). Kdyz to zkousim dorovnat rucne kniplama,je to ok, ale udrzet to viset na miste je drina - porad to jakoby snazi dorovnat,ale az koc na druhou stranu.Kdyz kopreru drzim v ruce vodorovne,tak porad jeden motor toci vic a vic a snazi se to preklopit :(

Máš zkalibrované všechny regulátory - vůči vysílači stejně ?
creagel

#5 Příspěvek od creagel »

Kalibrace reglu dle manualu poprve probehla. Pise se,zapnout radio s plnym plynem, zapojit ridici desku.Jenze ted se roztaceji motory a bezi celou dobu (coz by dle me nemelo).Ma to pipnout a to nedela. Takze ted urcute jakibrace nejde :(
creagel

#6 Příspěvek od creagel »

Jeste k reglum - prisly zaroven s deskou dji 330 a motorama. Jsou to 18A opto.
Pekacek77
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pekacek77 »

creagel píše:Jeste k reglum - prisly zaroven s deskou dji 330 a motorama. Jsou to 18A opto.

Tyhle DJI regly neznám, ale myslím, že FC450 má být napájena pouze jedním reglem, tuším, že č.4 (levý přední).
4 1
3 2
Není problém i v tom, že řídící jednotku napájíš ze všech reglů naráz?
Jinak s FC450 moc dobrou zkušenost nemám, v režimu stabilizace mi koptéra couvala/bočila do strany, musel jsem hodně trimovat, ale po přepnutí mi zase ulétala na druhou stranu a tak jsem musel trimovat zpět.
Troll

#8 Příspěvek od Troll »

Proboha co furt všichni máte s kalibrací reglů ? :roll: To není lék na všechno. V tomto případě špatně funguje stabilizace křidélek. Chová se to, jako by to bylo přestabilizováno. Bohužel já ti jednotku neznám, tak mohu jenom obecně poradit : problém je v řídící desce, chyba je ve stabilizaci kanálu křidélek,hledej něco tam. Jestli to má samostatné řízení zisku pro křidélka, zkus ubrat.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“