Jaký AC regulátor 80A
Jaký AC regulátor 80A
Prosím o radu, jaký regulátor v současnosti pořídit. Potřebuji 80A a výš , pokud by byl do 8čl. LiPol a Bec by nebyl naškodu, není ale podmínkou. Mám CC 75 Ice a zatím nebyl problém, ale mám obavu , že nyní se budu blížit odběrem 70A a aby to nebylo na hraně. Zátěž bude trvat cca okolo 60-90sec. Cenový limit někde okolo 2500Kč. Na CC mám programátor, na Turnigy mám kartu, ale CC s chladičem jsou na tyhle proudy poměrně velký a ta řada bez chladiče je zase hrozně malá a mám strach z uchlazení. Jinak když BEC, tak bych rád výstup 5V. U některých reglů jsem koukal , že jsou od 6V.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Re: Jaký AC regulátor 80A
cc75 by 80A měl dát, pokud bude chlazenej i v takto dlouhym zatížení
ale 100 ka castle stojí určitě přez 2500, za tu cenu jedině YEP ale ten už je taky docela velkej ...
ale 100 ka castle stojí určitě přez 2500, za tu cenu jedině YEP ale ten už je taky docela velkej ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Na tu řadu YEP jsem taky koukal, jenom bych zase musel pořídit další programování. U CC mám zkušenost, že to alespoň mě vždy fungovalo. Perfektní měkký rozběh. Trápím se se Spinem 66 a to je rozběh , jak po schodech.
No mam 100 cc ice phoenixe s chladicem a je po letu vlazny v lete. Kolik potrebujes bec?
Bec není úplně podmínkou. Teď to půjde do 4800mm Ventuse a tam budou 2x Rx zdroje samostatně. To beru, kdyby mě zase něco popadlo jinýho. Já koukal na tohle , i když velikost je značná, ale má to vše co chci a cena je taky cca těch 2500Kč : Castle Phoenix EDGE 100
ty yepy jsou teď docela oblíbené, jen to nemá logování dat ...
já sám jsem teď do malého kompozita taky koupil yepa ...
já sám jsem teď do malého kompozita taky koupil yepa ...
SOVA is YouR CO-pilot
- BambiSpP
- Kontaktovat uživatele:
Ten YEP je jen na 6 članků,ten na 12 už je drahej a nemá bec
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II
To logování by mě netrápilo. Probírám možnosti od CC a u Kostky jsou vždy pod stejným type, ale jinou cenou se stejnými parametry různé regly. Např. Phoenix Edge 100 je tam dvakrát , jenou za 2700Kč cca a pak ještě jednou za 2500Kč. Budu tam muset zavolat, jestli je to nějaká novější řada, vzhledově je to to samé. Jinak těch 8čl. zase beru trošku jako výhled. Mám už 3regulátory a vše je do 6čl., tak bych rád o něco větší možnosti.
- BambiSpP
- Kontaktovat uživatele:
Jestli tě stačí 6 čl. tak jdi do yepa programovací karta 120kč to je pakatel a koupíš ho za půlku najdi jsi ho tady http://rcsearch.info/hobbyking/buddy/?s ... EP#catalog a 33 dolarů 100A
Za tyhle peníze je to paráda. Když budu výhledově potřebovat něco lepšího, tak tohle se vždycky užije. Navíc tam mám 33doláčů na účtě a do jara daleko, tak snad se dočkám.
A koukám, že to je jiný HK obchod. Našel jsem regl i u nás za 990K, což by šlo, ale karta za 700K. Tak uvidím. Klasika HK má tenhle regl za 55doláčů. Jaký jsou zkušenosti s tímto obchodem?
- BambiSpP
- Kontaktovat uživatele:
Není to jiný hk když ho dáš do košíku hodí tě to do hobykingu
Děkuji za rady, už je objednáno. J.
- BambiSpP
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš zač doufam že budeš spokojený
Ještě jeden dotaz. Než dorazí nový regl, tak jsem dal do Iona CC Ice 75 s BEC. Trošku mi nevyhovuje jedna maličkost. U Spina jsem měl vypínač, což tady není. Tím pádem protože vývody od baterek jsou pod křídlama musím odšroubovat křídla, bez možnosti vypnout Rx. Nevíte, kde je ten vypínač u Spina vřazen? Nebo stačí vypínat napětí z Becu reglu do Rx. Jde mi o to, že pokud se v tom drápu, nemusel být zapnutý Tx. Vrtule už mi jednou ostříhala nehty a nerad bych to zopakoval.