Walkera UFO MX400S + DEVO 8S nebo Blade 350 QX
Walkera UFO MX400S + DEVO 8S nebo Blade 350 QX
ahoj má někdo zkušenosti ? Létám heli + letadla na zpestření "zatím" uvažuji o pořízení quadrokoptéry
.....na létání i kamerování
ocenil bych pokud máte nějaké zkušenosti
http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-vi ... -foto.html
nebo
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... rtf-mode-1
.....na létání i kamerování
ocenil bych pokud máte nějaké zkušenosti
http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-vi ... -foto.html
nebo
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... rtf-mode-1
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
Re: Walkera UFO MX400S + DEVO 8S nebo Blade 350 QX
A o DJI phantomovi si ani neuvažoval? 
ne, jen o těch dvou- co uvádím v odkazech.....
No tak asi walkera.. je větší možná bude stabilnější..
-
Sofin
zdenasu píše:ne, jen o těch dvou- co uvádím v odkazech.....
Proč ne Phantoma? při aktuálních cenách první verze bych to bral jen kvůli řídící jednotce NAZA...
http://rc-modely.heureka.cz/dji-f300-phantom-rc-set-kvadrokoptery-2_4ghz/
Přesně tak, zbytečně předražené kousky, v případě že s tím plácneš tak zbytečně vysoké náklady na opravy atd. S Walkerou MX400S jsem letěl teda s tou starší verzí, jako neletělo to špatně, ale rozhodně to nebylo tak stabilní jak koptér s Nazou. Bylo to v době, kdy jsem o koptérách nevěděl nic a tak se mi to zdálo jako ideální řešení koupit si už hotové, ještě že jsem do toho ale nakonec nešel. Seskládal jsem si koptér na kopii rámu DJI 450 s Nazou M+GPS, multistarama 30A a motorama rctimer a prostě super, neříkám že Naza m + GPS je zrovna levné řešení, ale teď se dá sehnat i výhodně jak se toho semtam někdo zbavuje kvůli přechodu na V2, další výhodou je to že když budu chtít změnit rám tak to jednoduše všechno přehážu, což u té walkery a Blade není také možné. Prostě bych do toho rozhodně nešel a když už hotové řešení, tak na modelbazaru bývají za rozumný prachy hotové DJI 450, nebo klony TBS discovery. Jo a jsem z Prostějova, takže kdybys chtěl zkouknout jak to s Nazou létá tak není problém.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Sofin píše:Proč ne Phantoma? při aktuálních cenách první verze bych to bral jen kvůli řídící jednotce NAZA...
Blade je ve spoustě věcech s Phantomem plně srovnatelný, v některých i lepší - je dodávaný už kompletní, snadnější příprava startu, standardní vysílač, přesnější GPS, návrat domů lze přerušit, větší schopnosti akrobacie.
To v čem vede Naza je možnost "vrtat se v nastavení" řídící jednotky a nabídka stabilizovaných držáků kamery a dalšího příslušenství.
Nechápu proč mu vnucujete phantoma říkal přece že chce něco s těhle dvou tak ho nepřesvědčujte
ja bych nad tim ani nepremýšlel a šel do phantoma ale když pán nechce..
je tu dost článků kde si mohl o phantomovi přečíst a kolik toho tu je o Blade nebo Walkeře.. moc se mi nechce věřit že by byl Blade byl přešnější na GPS-hold je jen seřízený právě na stroj Blade a pokud nastavíš správné zisky i phantom drží na místě..
-
Sofin
ananas píše:Nechápu proč mu vnucujete phantoma říkal přece že chce něco s těhle dvou tak ho nepřesvědčujteja bych nad tim ani nepremýšlel a šel do phantoma ale když pán nechce..
je tu dost článků kde si mohl o phantomovi přečíst a kolik toho tu je o Blade nebo Walkeře.. moc se mi nechce věřit že by byl Blade byl přešnější na GPS-hold je jen seřízený právě na stroj Blade a pokud nastavíš správné zisky i phantom drží na místě..
Mě je třeba úplně jedno co si koupí, ale zajímal by mě důvod proč Phantoma tak jednoznačně odmítl. Možná je to jen tím, že viděl cenu nové verze a proto o něm dál neuvažoval
ahoj, je to rozhodnutí i z důvodů výhodnější koupě, obě nové se zárukou.....s osobním předáním .....
Jde mě o to v čem je třeba walkera lepší, když stojí
o cc 6 tisíc více (beru plnou cenu na netu) a nemá GPS (píše se , že lze navíc dokoupit), nevím ještě kolik stojí a u blade jsem se někde dočetl, že se pravděpodobně u starších verzí lámaly listy. Jde mě pouze o rozdíl u těchto dvou strojů
:):)
Jde mě o to v čem je třeba walkera lepší, když stojí
o cc 6 tisíc více (beru plnou cenu na netu) a nemá GPS (píše se , že lze navíc dokoupit), nevím ještě kolik stojí a u blade jsem se někde dočetl, že se pravděpodobně u starších verzí lámaly listy. Jde mě pouze o rozdíl u těchto dvou strojů
Lítám s Blade 350QX a je to super koptéra. Lehounká konstrukce, výkonu ji nechybí, tři letové módy, GPS přesnost půl metru, gyro stabilizuje výborně, listy mi přišly ještě jedny grátis, údajně silnější, ale ani ty první toho vydržely hodně a praskání se nekonalo.
T500, T700, 350QX, SALy, Ardea, Mystique
walkeru nevlastní nikdo ????
Hele kup si to co se ti líbí a neřeš to. Později pochopíš vo čem je řeč a co se ti tady všichni snaží vysvětlit. Čet jsem info o Walkeře, kterou máš vybranou a pokud chceš vědět v čem je rozdíl, tak pokud jsi to také četl, tak 1. špičková vysílačka Devo8 a různé kabely,
2. 6ti osé gyro,
3. hliníkový kufr,
4. Deluxe osvětlení,
5. Telemetrický modul a senzory,
6. držák fotoaparátu se servem,
Toto všechno Blade nemá, nebo to má jinač.
Blade má:
1. Vysílačka Spektrum
2. funkční gyro a letové režimy
3. papírová krabice
4. jednoduché a přehledné osvětlení pro bezproblémové noční lety
5. telemetricky přenáší jen sílu signálu
6. odpružený držák bez serva
Batérie mají stejné, ale jak jsem psal mají různou hmotnost, to znamená rozdílný letový čas.
Tak co, už jsi chytřejší?
Jestli né, tak si kup to co se ti líbí a neřeš to.
2. 6ti osé gyro,
3. hliníkový kufr,
4. Deluxe osvětlení,
5. Telemetrický modul a senzory,
6. držák fotoaparátu se servem,
Toto všechno Blade nemá, nebo to má jinač.
Blade má:
1. Vysílačka Spektrum
2. funkční gyro a letové režimy
3. papírová krabice
4. jednoduché a přehledné osvětlení pro bezproblémové noční lety
5. telemetricky přenáší jen sílu signálu
6. odpružený držák bez serva
Batérie mají stejné, ale jak jsem psal mají různou hmotnost, to znamená rozdílný letový čas.
Tak co, už jsi chytřejší?
Jestli né, tak si kup to co se ti líbí a neřeš to.
T500, T700, 350QX, SALy, Ardea, Mystique
ahoj, díky za praktické odpovědi, nebo spíše odpoveď (doporučení) na létání s bladem.... Sehnal jsem i kontakt na pilota s walkerou, takže mu zavolám a uvidíme.....
Vím že to sem asi nepatří, ale musím to napsat, proč proboha chcete tlačit tolik peněz do předražených, jednoúčelových, "dárkově zabalených" koptér, když za stejné a i menší peníze může být univerzálnější stroj. No na to si musí časem přijít každý sám, že to byly vyhozené peníze. Dost, už nebudu šťourat 
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E