Mám v tom čínskej set od Monty Model Group Bl 240821 s 18 A reglem ,, odběr s vrtulí z belaky 480 ( 8x3 nebo nějak tak ) a baterie jako ty - červený etechy 1300.
Mám odběr na zemi 14A max , . , lítá to s ní trochu pomaleji než klukům axiky 2208/xx ale jen než jim ochabnou baterky , za 4 minuty to lítá skoro stejně a letovej čas se mi pohybuje za bezvětří pořád plnej 8minut do kolena takže 7 minut bezpečnejch a je to i ve větru docela svižný. Motor utáhne i vrtuli GWS 8x6 HD ale odběry stoupnou nad 16A na zemi a lítá to s tím stejně jako s výše zmíněnýma axikama ale asi by to nesnesly baterky.
Nevýhoda toho motoru je ve zpracování - vývody z vinutí by se bez preventivního upevnění asi brzo uklepaly a hřídel je měká , už jsem ji několikrát rovnal po KILLU ale fachá to furt.
Serva MS 22 ky jsem taky měl a spálili se ,, obě dvě postupně ,, a maj dost slabý převody. Používám SG 90 - levný a maj silný převody bez vůlí .
Jak 3, Mustangy i Fokouš od LM lítaj výborně ale podle mě nejlíp ten Mustang . Jak3 mi vrtal . Fokouš mi lítá nervozně na zádech ale točí na pětníku . Mustang si nechal líbit všechno . uff

vyčerpávající