Modelhobby 2013

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
sechy
Kontaktovat uživatele:

Modelhobby 2013

#1 Příspěvek od sechy »

Tak jak to vidíte letos?Zase propadák jako loni?
Já se již tradičně nemůžu rozhodnout jestli jet, nebo ne..
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

Re: Modelhobby 2013

#2 Příspěvek od Dejfak »

Vyrazím tam, nic od toho nečekám.
Beru to jako modelářskou povinost.
Pak si zanadávám že to bylo zase horší jak loni, a jeto.
To je celé :lol:
Naposledy upravil(a) Dejfak dne pon 16.09.2013 0:46, celkem upraveno 1 x.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od maroslong »

Ja asi po trojročnej prestávke pôjdem. Pred ňou som absolvoval všetky ročníky od prvého... Očakávam že to bude slabé, ale nevadí. Ak to bude obrovské sklamanie, na budúci rok nepôjdem. "Mám výhodu" v tom, že ma absolútne vôbec neserie cena vstupného, parkovného a občerstvenia, čo predpokladám bude téma ďalších 50 príspevkov (všetko si platím sám, z priemerného platu a ochutnám všetko možné v miestnych stánkoch so žranicou a pitím). Určite aj nakúpim kopu zbytočností aj užitočných vecí a nebude ma zaujímať koľko je zľava a koľko na tom ušetrím :D Ospravedlňujem sa za pre mnohých provokačný podtón, je to proste tak a z časti reakcia na smiešne počítanie z minulých rokov o nehoráznom vstupnom, nosení lepeňákov z domu a podobne... Proste trapné. Je to jediná akcia tohto typu u nás (u vás) za rok.
Buckeye-Blitz

#4 Příspěvek od Buckeye-Blitz »

Dám na radu svého osobního psychologa a po letech Modelhobby navštívím, abych ukojil svou zvědavost, zda i tento ročník bude stejně slabý jako ty předchozí.
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
Screwball671

#5 Příspěvek od Screwball671 »

Letošní termíny - 10.10. - 13.10.2013
http://www.model-hobby.cz/index.php?lag=cz
No já nevím ale i když se to pomalu a jistě mení v hračkářství, tak takhle velká akce je u nás ojedinělá a já tam zase půjdu a nadávat nebudu, vím toiž do čeho jdu.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lubosh »

Ono je to pokaždé jiné. Zatímco letecko-modelářská část výstavy se rok od roku málo mění, vloni se mi strašně líbily lodičky a papírové modely. Tam jsem strávil dost času. Pokaždé tam něco najdu a tak to ještě stále stojí za to. Vadí mě ale prolínání hraček do areálu s modelářstvím a agresivní prodejci stojící na židlích a stolcích:-)
Luboš
www.3dprintedtanks.com
sechy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sechy »

Já tam byl když jsem začal modelařit, někdy před třemi lety,
a to se mi líbilo.Pak jsem tam byl další rok, a to už nebylo nic moc.
Chtěl jsem si u Astry koupit P47, a pán mi povídá že tady nic neprodávají...
to mě dost mrzelo.
Loni už jsem nebyl, po tom co jsem tady četl ohlasy.Tak zas počkám
letos na info od lidí co tam půjdou ve čtvrtek, a pátek, a uvidím
REX

#8 Příspěvek od REX »

Já teda rozhodně pojedu, jenom se podívat, nic nehodlám kupovat, ale stejně s něčím určitě odjedu 8)
Vždycky je tam na co koukat a každý si může vybrat ,,to svoje,, a kdo nechce ať zůstane sedět doma, nikdo nikoho nenutí.
Byl jsem na týhle výstavě hodněkrát a vždycky se budu rád vracet, a schválně, kdo z Vás pamatuje a byl tam, když začínala tuším že ve Veletržní v Holešovicích??? Já teda jo 8)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
jumper

#9 Příspěvek od jumper »

Já jedu a už se těším .Nemám to zas tak daleko a je to snad jediná výstava u nás .Byl jsem vloni po ani nevím kolika letech.Koupil jsem tam yaka 55 od fak.Pokecal s pánama od va models ohledně Loopa.
Kdybych dal na keci , které jsem četl než jsem jel . Tak jsem to viděl na vlastní oči a byl jsem spokojenej.Akorát bylo dost špatně ,že ty dvě haly co byli modeláři nebyli u sebe.Nakonec jsem uvítal i ty hračky, protože jsem tam koupil třeba hokejovou plochu pro stolní hokej.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od corsair »

REX píše: a schválně, kdo z Vás pamatuje a byl tam, když začínala tuším že ve Veletržní v Holešovicích??? Já teda jo 8)

První byla u Hybernů, pak teprve Veletržní palác.......takže taky pamatuji- tedy zatím :lol:
kope
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od kope »

Já se letos, po dvou letech, kdy mi do toho vždycky na poslední chvíli něco přišlo, chystám. Ani neplánuju nic kupovat, půjdu čistě "na kochačku". Vlastně jo-jeden kolega říkal, že minule na stánku Jamary sehnal model jízdního kola - tak to kdybych tam viděl, to bych koupil. A konečně by Tleskač vzlétnul :)
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Buckeye-Blitz

#12 Příspěvek od Buckeye-Blitz »

REX píše:, kdo z Vás pamatuje a byl tam, když začínala tuším že ve Veletržní v Holešovicích??? Já teda jo 8)

Pamatuji obojí. U Hybernů nebylo pomalu k hnutí, jaký byl zájem. V Holešovicích (v sobotu ráno) někdy v roce 95-96 byla před otevřením fronta jako na nedostatkové zboží před rokem 89.
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
opisk

#13 Příspěvek od opisk »

bol som minuly rok, prvy krat a kupil som regulator... takze pohoda, dobra cena, moznost porovnania, lodicky a auta fajne ale lietadla som cakal viac... :)
ps. tento rok idem urcite tiez...
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
twint

#14 Příspěvek od twint »

ja sem tam nikdy nebyl, mam to docela kus, ale letos me to docela vrta hlavou. myslim ze poprvni zklamanej nebudu.
cervik

#15 Příspěvek od cervik »

Nechci brát nikomu iluze ale letos tam už skoro nikdo z českých modelářských výrobců nebude. Vesměs pouze hračkáři a přeprodejci.
Viz: http://www.model-hobby.cz/model-hobby.php?action=vystavovatele&lag=cz&sub=vyst&subti=vstavj
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“