Mozna se vam zadari si objednat neco na Hobbykingu a po nejake dobe to mate potrebu zrusit.. ja si tak objednal FatShark bryle AttitudeSD. Vedel jsem ze je nemaji, pri zadavani objednavky mi to rikalo tyden az dva.. a postupne mi zacali rikat, ze netusi, kdy dorazi pripadne ze do sedesati dnu.
v objednavce jsem mel jen ty bryle, cili jsem zacal hledat, jak to zrusit a koupit jinde. No, ruseni objednavky maji, ale rika se tam, ze penize "nevrati", ale prevedou je na ten jejich "bonus points", tudiz, ze za to musite koupit neco jineho. ale pokud jste platili pres paypal, tak je to tezce proti paypal pravidlum... Kdyz jsem komunikoval s jejich helpdeskem, tak mi na HK tvrdili, ze proste penize vratit v ZADNEM pripade nemuzou...
cili neruste objednavku primo na HK, ale napiste na paypal "stiznost" (dispute), kde napisete, ze jste si objednali a ze to zbozi nemaji na sklade a ze vam nejsou pripraveni vubec rici, kdy to bude (pravidla paypalu rikaji, ze vam to MUSI poslat tusim do 30 dnu nebo kolika). Cili ten samy den, co jsem otevrel dispute, tak mi na HK zrusili tu objednavku, coz bylo v co jsem doufal. Penize nikam neprevedli, cili jsem jako update disputu napsal, ze je zruseno, ze penize nemam a co s nima bude. do druheho dne se nic nedalo, a tak jsem to posunul do urovne vyssi stiznosti (claim). s tim, ze jsem pospal opet co se stalo, ze ted uz to u nich je zrusene a ze nevim kde mam penize. S tim jsem to nechal. tri dny HK delalo mrtveho brouka. Paypal mu dava tusim 10 dni, aby se k tomu vyjadril. pokud by se tak nestalo, tak by bez odvolani rozhodlo paypal, zda na penize mam pravo ci ne a pokud ze ano, tak jim je proste vezmou a daj mi je...
nicmene ctvry den, bez jedineho slova mi HK vratil penize (350 dolaru, cili nevim co bych tam musel kupovat, abych to vycerpal)....
takze pokud chcete neco na HK rusit a chcete penize zpet a ne do bonuspoints, tak rusit pres paypal a ne pres HK...
snad to nekomu pomuze...
Zrušení objednávky na Hobbyking - jak na to
Re: Zruseni objednavky na Hobbyking - jak na to
Vrati ti penize na kreditku uplne v pohode, staci jen napsat refundace na kreditku. Rusil jsem celkem dvacet objednavek od 30$ do 800$ a nikdy nebyl problem. Stacilo jen napsat online podporu a pohoda.
Ono se to dá vzít i z opačného konce. Objednám jen to, co na skladě mají a samozřejmě to, co aktuálně potřebuji. Následkem toho jsem nikdy nemusel rušit ani jednu objednávku a o dvaceti(?) už vůbec nemluvím.
tak to gratuluji, ze to slo s podporou tak dobre.. .mne docela odmitali vyjit vstric...
kdysi mi na online podpoře nabídnuli rovnou vrácení peněz na PP nebo bonuspoint-takže buďto změna politiky/asi jako u Jeti/ nebo neznalá podpora. Možnost,že by to bylo kvůli vyšší částce určené k vrácení, bych také nevyloučil i když co je u jejich obratu uvedená částka? Jinak díky za info- člověk nikdy neví,kdy to bude potřebovat.