Mám dva kusy, provedení mi bylo sympatické, zatižitelnost vyhovuje a celkově se zprvu osvědčilo.
Ale - praštil jsem s copterem po výpadku jednoho motoru a na zemi jsem se nestačil divit. Přívod ke konektoru XT60 pro připojení accu se utrhl, ovšem způsobem, který naznačoval absolutně nekvalitní pájení - na konektoru nebyla po cínu ani stopa, zjevně naprosto neprohřáté. Upadlo to až po ráně se, ale to není omluva.
A pozor - den poté jsem osazoval druhou rozvodnou desku, zatáhl jsem za XT60 a jeden drát mi zůstal v ruce. Opět absolutně nekvalitní pájení, které se vymyká slušnému komentáři.
A nejhorší nakonec... Při tom zmíněném pádu se od desky utrhl i jeden výstupní konektor 3,5mm. Pájení zase trochu divné. A v tomto případ si navíc nejsem tak docela jistý, zda se utrhl až po pádu, trochu mi vrtá hlavou, zda se nemohl uklepat už za letu, což by bylo příčinou pádu. Zjistit nelze, ale hlavou mi to vrtá
Každopádně doporučiji všem důkladně zatahat za kabel u XT60, zjevně není malá šance, že vám zůstane v ruce. Oprava je snadná. Ovšem ty konektory 3,5mm na desce mi vrtají hlavou, tam je nějaké rozumné ověření nemožné. Snad to upadnutí byla náhoda, ale...
Osobně sice desky, které už mám, vyhazovat nebudu, ale další stejnou si nekoupím ani náhodou