Walkera V200D01 vs Easycopter Star

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Gajdy

Walkera V200D01 vs Easycopter Star

#1 Příspěvek od Gajdy »

Ahoj...létám teprve od vánoc kdy mě tchán obdaroval easycopter colibry 4,5...je super trochu jsem s nim zápasil ale teď už je to bomba...mám ještě nine eagles solo pro v2 ale ten je spíš na ND více mi vyhovuje colibry,je stabilnější...
i když je to hudba budoucnosti koukám po něčem trochu větším a zalíbil se mi Easycopter star je takřka totožný s Walkera V200D01 ale od Walkyr mi bylo doporučeno ustoupit protože je prý špatně seříditelná(v mém okolí jsou poze letci s T-rex 450 pádlo,T-rex 450bezpádlo a T-rex 700...takže všichni s s určitou úchylkou nk Aligin) a nikdo z nich mi Walkyru...
klučina z práce Walkýru má,bohužel byla třikrát ve vzduchu a teď je po třetí v servisu....
S easycopter jsem spokojený ale aby to pak nebylo stejný s Walkýrou a to bych si moc nepolepšil že...
Zatím koukám jen po 4 kanálu,6kanál jsem skoušel jen na simulátoru a moc s s nim teda nezalítám na mě zatím moc složité a jemné...
cilek

Re: Walkera V200D01 vs Easycopter Star

#2 Příspěvek od cilek »

Ty T-rexy jednoduše nemůžeš srovnávat s žádným čtyřkanálem. Navíc T-rex jako značka je celkem uznávaný jako spolehlivý, kdežto Walkera (dle ohlasů na fórech) je pravý opak. Doporučoval bych, aby ses rozmyslel, jestli chceš dále pokračovat s modely vrtulníků a přejít rovnou na ty "šestikanály" nebo chceš zůstat u "hraček". Ty hračky Ti už nijak cestu k "dospělým" modelům neusnadní. Spíš naopak. :wink: Pozn.: Všechny modely jsou hračky. Ale ty "hračky" jsou spíš sr..ky. :)
Gajdy

#3 Příspěvek od Gajdy »

no na 6ti kanál po měsíci lítání fakt ještě nemám :-)
spíš se chci zatim držet u toho 4kanálu a trochu se naučit poletovat...pak někdy do 6ti kanálu...času dost...
Tsisters

#4 Příspěvek od Tsisters »

Ahoj, pokud se chceš něco málo dovědět ohledně Walker pohledej, je tady hodně vláken na jejich téma.Třeba tady:
viewtopic.php?f=104&t=31208
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
cilek

#5 Příspěvek od cilek »

Jsi tady nový, přečti si co nejvíce diskuzí a třeba se rozhodneš jinak. Zkušení vrtulníkáři radí přeskočit čtyřkanály a zkrátka hned začít s šestikanálem. Ideálně natrénovat na PC simulátoru a rovnou jít do např. 450 či 500. Ten čtyřkanál je ztracený čas i peníze. (Píšou teda zkušení vrtulníkáři).
alexik46

#6 Příspěvek od alexik46 »

no s tímto vrtulníčkem jsem já osobně začínal a ještě dodnes ho mám na skříni.Opravdu vydržel velkou spoustu pádů ale po přechod na 6 k už mě to sním vúbec nebaví ale jinak na začátek ho mohu taky doporučit až na to dopředné zasekavání :-( (sice walkera ale létá to taky) http://www.youtube.com/watch?v=aFM4FZZ-zos
IvoR1

#7 Příspěvek od IvoR1 »

Walkeru V200D01 mám. Je dobrá na naučení se opravovat vrtulník. Celý je dělaný z bláta stačí sebemenší dotyk čímkoliv třeba jen trávy (a tomu se nevyhneš) a už spravuješ. Já jsem si ji tedy koupil ještě před tím, než jsem zjistil, že existují nějaká fóra o helinách, takže jsem si to mantírium celé prošel :( . Dnes už vím, že 4.kanály (podle mě) se na slušné lítání snad ani nedělají. :(
Podle mě je jediná správná cesta minimálně 2 měsíce létat na simulátoru a pak si koupit 6. kanál a stejně ho rozbiješ poněvadž to k tomu asi patří :D :wink:
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od tomasvrx1 »

No co se týče walkery tak bych ti ji taky opravdu nedoporučil. Jak tu bylo zmíněno ,jestli tě to bavi A budeš se tomu věnovat. Tak bych zkusil třeba blade 130x není to koaxial. ale je to vrtulník který tě reálně dovede od začátku až.. to už bude záležet na tobě. Ušetříš do budoucna dost peněz. Je to sice 6 kanál ale vzhledm k možnostem a stabililitě tě to naučí. Já se naučil prvně kompletně vist se 450 doma v pokoji. A nikdy jsem předtím vrtulník neměl a nikdo mi s nastavením nepomáhal. Podotýkám že jsem ji nikdy nerozbil a ani jednou !!! Takže bych se Blade 130 x vůbec nebál. Pokud k tomu budeš přistupovat s vážností a pílí tak to zvládneš !!!! Není to zas tak těšké. A jestli máš simulátor což já neměl, tak máš hodně nakročíno !!!

http://www.youtube.com/watch?v=m7fiC5NrtzA
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
IvoR1

#9 Příspěvek od IvoR1 »

Tomasvrx1:Já se naučil prvně kompletně vist se 450 doma v pokoji. A nikdy jsem předtím vrtulník neměl a nikdo mi s nastavením nepomáhal. Podotýkám že jsem ji nikdy nerozbil a ani jednou !!!

Tak to Ti teda závidím :) . Asi prostě musíš mít vrozený talent. To já jsem rozbil (a zase opravil :) ) vše co jsem měl :wink: .
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od tomasvrx1 »

IvoR1 píše:Tomasvrx1:Já se naučil prvně kompletně vist se 450 doma v pokoji. A nikdy jsem předtím vrtulník neměl a nikdo mi s nastavením nepomáhal. Podotýkám že jsem ji nikdy nerozbil a ani jednou !!!

Tak to Ti teda závidím :) . Asi prostě musíš mít vrozený talent. To já jsem rozbil (a zase opravil :) ) vše co jsem měl :wink: .

Nejsem talent!! Kdo mě zná tak ví že k věcem přistupuju s maximálním respektem. . Vždy jsem si vše nejdřiv pořádně nastudoval a pak jsem konal :-D A hlavně pomalu !!!!! :-) Prostě to jde :-)
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
kamils

#11 Příspěvek od kamils »

Co člověk to názor, co vrtulník to originál a je jedno od jaké značky...
už mi toho prošlo rukama hodně a pokaždé bylo něco buď mechanika nebo elektronika...
takže se opět vrátíme na začátek, jak to tu bylo už x-krát...
najdi někoho ve svém okolí kdo ti pomůže...
T500, T700, 350QX, SALy, Ardea, Mystique
ifin

#12 Příspěvek od ifin »

"Ahoj...létám teprve od vánoc kdy mě tchán obdaroval easycopter colibry 4,5...je super trochu jsem s nim zápasil ale teď už je to bomba...mám ještě nine eagles solo pro v2 ale ten je spíš na ND více mi vyhovuje colibry,je stabilnější...
i když je to hudba budoucnosti koukám po něčem trochu větším a zalíbil se mi Easycopter star je takřka totožný s Walkera V200D01 ale od Walkyr mi bylo doporučeno ustoupit protože je prý špatně seříditelná(v mém okolí jsou poze letci s T-rex 450 pádlo,T-rex 450bezpádlo a T-rex 700...takže všichni s s určitou úchylkou nk Aligin) a nikdo z nich mi Walkyru...
klučina z práce Walkýru má,bohužel byla třikrát ve vzduchu a teď je po třetí v servisu....
S easycopter jsem spokojený ale aby to pak nebylo stejný s Walkýrou a to bych si moc nepolepšil že...
Zatím koukám jen po 4 kanálu,6kanál jsem skoušel jen na simulátoru a moc s s nim teda nezalítám na mě zatím moc složité a jemné..."

Colibry 4.5 je naprosto identický s Nine eagles V2 (podívej se vevnitř na desku, najdeš tam logo nineeagles a to i na colibry).
Easycopter star je naprosto identický s Walkera V200D01.
Značky jako Easycopter, Scorpio, Carson, Exceed atd. jsou pouze obchodní názvy a spoustu produktů zdílejí nebo kompletně navzájem přebírají. Walkera a Nine eagles jsou pravděpodobně "originály", ale rozdíl v tom není. Vybrat tedy podle ceny. Osobně mám špatnou zkušenost s Walkerou CB 180 (Scorpio 1&21, EXCEED MADHAWK 300...), ale pravdou je, že ke konci už se začínali poučovat z vlastních chyb a např. zadní motorek začali vyrábět s lepšími uhlíky namísto původních kartáčků (ty po pár minutách odcházely do věčných lovišť).
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
corona

#13 Příspěvek od corona »

Gajdy píše:no na 6ti kanál po měsíci lítání fakt ještě nemám :-)
spíš se chci zatim držet u toho 4kanálu a trochu se naučit poletovat...pak někdy do 6ti kanálu...času dost...
Jakákoli Walkera = velmi špatné řešení.

Jako 4-kanál, který naučí držet balanc, točit kolečka a osmičky mám Esky HB V2 - dal jsem na radu zkušenějších a dobře jsem udělal. Díly jsou relativně laciný (bangood, ebay) a opravy jednoduchý.
Bohužel ho tuzemští prodejci už nemají.
Dáva

#14 Příspěvek od Dáva »

corona píše:Jako 4-kanál, který naučí držet balanc, točit kolečka a osmičky mám Esky HB V2 - dal jsem na radu zkušenějších a dobře jsem udělal. Díly jsou relativně laciný (bangood, ebay) a opravy jednoduchý.
Bohužel ho tuzemští prodejci už nemají.

Bazarové kousky se ale občas najdou.Nové už těžko ,což je škoda - pro začátek ideální stroj s možností různých vylepšení třeba od xtreme. http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Ho ... -2/479937/
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
corona

#15 Příspěvek od corona »

Dáva píše:....- pro začátek ideální stroj s možností různých vylepšení třeba od xtreme....

Od Xtreme je vhodný celý zadek.
Jinak ještě pro úplný začátek zesílené plastové listy.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“